Milletvekili Köktaş: Sabır ve kolektif akılla hareket edeceğiz

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik, Tekkeköy ve Atakum İlçe Teşkilat üyeleri ile biraraya geldi. Milletvekili Köktaş, "31 Mart 2019'a giden bu yolda sabırla, kolektif aklı ön plana çıkartarak ve herkesin düşüncelerine değer vererek inşallah hep birlikte bu seçimden de zaferle çıkacağız." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'in Samsun programı kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere katılım sağladı.  

GÜZEL VE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK
Teşkilat üyelerinin yüksek kalıtım ve coşku gösterdiği Canik, Tekkeköy ve Atakum İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Milletvekili Köktaş, "Kurucu il başkanımız Mustafa Demir'in Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Ülkemize, Samsunumuza ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Mustafa bey ile partimizin Samsun'da kuruluşundan itibaren çok önemli hatıralarımız var. Mutluluğu da, sevinçlerimizi de, üzüntülerimizi de beraber paylaştık. Kurucu il başkanımız Mustafa Demir'den sonra bayrağı devir alarak şahsım olarak toplamda 8 yıl il başkanlığı yaptım. İl başkanımız Hakan Karadamun'da o dönemlerde il gençlik kolları başkanlığımızı yaptı. Bugün farklı makamlarda olabiliriz fakat her zaman bir ve beraberiz. AK Parti ailesi çok büyük bir ailedir. Bu anlayış içinde hep birlikte AK Partimizi Samsun'da güzel bir şekilde temsil ederek, önemli çalışmalara imza attık.

 

GÜÇLÜ VE YÜKSEK OY
Değerli teşkilat üyesi kardeşlerim; Önümüzde 4 aylık bir süreç var. 31 Mart 2019'a giden bu yolda sabırla, kolektif aklı ön plana çıkartarak ve herkesin düşüncelerine değer vererek inşallah hep birlikte bu seçimden de zaferle çıkacağız. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için zafer dediğimiz maksimum bir oy ile kazanılırsa, çok güçlü bir oyla sandıktan çıkılırsa burada Samsun halkı kazançlı çıkar. Verdiği oyun karşılığını Liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan almak için yüzümüz olacak bizler öncelikle bunun mücadelesini vereceğiz. 

TAM PRES SAHADA OLACAĞIZ
Bu anlamda teşkilat üyesi olarak çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak tam pres sahada çalışacağız. Her seçimde söylüyoruz belkide gelecek seçimlerde yine bunu diyeceğiz, bu seçim çok önemli diye. Evet 31 Mart seçimleri o kadar önemli ki ne diyoruz, "Önce millet, önce memleket" bu seçimler yine milletimiz ve ülkemiz için büyük önem arz ediyor. 


Belediyelerdeki bilgi ve tecrübemizi, hükümete geldikten sonra ülke çapındaki tüm çalışmalarımıza ve hizmetlerimize yansıttık. Bu sayede Cumhuriyetimizin bizden önceki 79 yılda yapılanlardan katbekat fazla hizmeti 16 senede ülkemize ve milletimize kazandırmayı başardık." diyerek sözlerine son verdi. 

Milletvekili Köktaş: Sabır ve kolektif akılla hareket edeceğiz