Milletvekili Köktaş'tan Samsun TSO'ya Ziyaret

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (STSO) ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, "Türkiye; kara yolları, hava yolları, demir yolları ve limanlarıyla dünyanın, özellikle de Avrupa'nın, çok önemli bir lojistik merkezi hâline gelmiştir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Fuat Köktaş; düzenlenen programda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Divanı ile bir araya geldi.

SAMSUN'A YAKIŞIR BİR HİZMET BİNASI
Sohbet ortamında geçen ziyarette öncelikle yeni hizmet binası hakkında Başkan Murzioğlu'dan bilgi alan Milletvekili Köktaş, “Ülkemize katma değer katan, Samsunumuzun kalkınması için çalışan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odamızın Samsunlulara ve üyelerine kaliteli ve verimli hizmet verme amacıyla inşa edilen yeni binasının teknolojik altyapısı ve donanımı, modern tasarımı ile büyüyen ve gelişen Samsun’a yakışır bir yapı olduğunu görmekteyiz. Burası için çok büyük bir mücadele verdiniz. Bu güzel eseri Samsunumuza ve iş dünyamıza kazandıranlara teşekkür ediyor, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ülkemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR TEDARİK MERKEZİ
Ziyarette ayrıca ülkemizin ve şehrimizin ticari konuları üzerinde görüş alışverişi yapıldı. Özellikle Samsun'a yapılmakta ve yapılacak olan organize sanayilerin nitelikli katma değer üreten yatırımcılara tahsis edilmesi, yatırımların bir an önce hayata geçirilip üretime, istihdama yönelmesi üzerinde duruldu.
Bunun yanında dünyada değişen ticari faaliyetlerden dolayı Türkiye'nin önemli bir tedarik merkezi olduğu ve Türkiye’nin dünyadaki pazar payını hızla artırması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı.
Türkiye'nin kara yolları, hava yolları gibi ulaşım ağları ile dünyanın, özellikle de Avrupa'nın, çok önemli bir lojistik merkezi hâline geldiği vurgulandı.
Dünya genelinde artan maliyetlerin, üreticiye ve tüketiciye en az oranda nasıl yansıtılabileceği, bununla nasıl rekabet edileceği gibi birçok konu üzerinde de görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca gerekli mercilere buradaki taleplerin iletileceği ifade edildi. 

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ'A TEŞEKKÜR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, güzel temennileri için Milletvekili Köktaş’a teşekkür etti.

Milletvekili Köktaştan Samsun TSOya Ziyaret