Milletvekili Köktaş: Teşkilatlar siyasi partilerin omurgasıdır

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile AK Parti Samsun İl Başkanı olan Av. Hakan Karaduman'a "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile AK Parti Samsun İl Başkanı olan Av. Hakan Karaduman'ı İl Başkanlığı Binası'nda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

İl Başkan Yardımcıları'nında hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaduman'a görevinde başarılar dileyen Milletvekili Köktaş, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin takdiri ile Samsun İl Başkanımız olan Av. Hakan Karaduman'ı tebrik eder, ilimiz, partimiz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Teşkilatlar siyasi partilerin omurgasıdır. Teşkilatlar olmazsa bir siyasi partinin ayakta durması, uzun süre hizmet edebilmesi çok zordur. Her zaman büyük önem verdiğimiz teşkilatlarımıza yine önümüzdeki yapılacak olan seçimlerde büyük görevler düşüyor. Bu anlamda buralarda görev yapan arkadaşlarımız halkımızla, milletimizle olan diyaloğunu, iletişimini adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde en üst seviyelerde tutmalıdır. 

Yine, varsa partimizin kuruluşundan bugüne kadarki geçmiş dönemde ihmal edilmiş, parti ile bağı kesilmiş arkadaşlarımız bunlarla da irtibata geçip sistemin içine dahil edilmeli, onların tecrübelerinden, enerjisinden istifade ederek çalışma programlarımızda yer vermeliyiz.

Mahalle teşkilatlarımızdan, il teşkilatlarımıza kadar, teşkilatlarımız arasındaki koordinasyonun sağlanması içerisinde bulunduğumuz, kongre sürecimiz ve 2019 seçimleri için önem arz etmektedir. 

Çünkü teşkilatlarımız partimizin kuruluşundan bugüne kadar her seçimden başarıyla çıkmasını sağlayan unsurlardan bir tanesidir. 

Buralar gönüllü görev yapılan yerlerdir. Gönüllü görev yapılan yerlerde görev yapmak zor ve meşakkatlidir. Fedakarlık, özveri ve çok çalışmak ister. Bu kongre süreciyle de varsa eksikliklerimiz değerlendirilip, istişare ederek  seçimlere ciddi anlamda hazırlanmalı ve milletimizin teveccühü artırılmalıdır. 

Milletimiz AK Parti'yi ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyor. Bizim davranışlarımız bu rüzgara engel olmamalı, rüzgarın önünü açmalıyız.

Samsunumuzun oy potansiyeli yüzde 70 ve üzeridir bu potansiyeli mutlaka değerlendirmemiz gerekir. Önümüzdeki seçimlerde de bu hedefe yani yüzde 70 ve üzerine çıkartmak adına teşkilat olarak çok çalışmamız gerekiyor. Baktığımız zaman ilimizde seçimlerde alınan en büyük başarılar birliğimizin en kuvvetli olduğu dönemlerde sağlanmıştır. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de büyük başarılara teşkilatlarımız ile birlikte atacağımıza inancım tamdır." diyerek sözlerine son verdi. 

AK Parti Samsun İl Başkanı olan Av. Hakan Karaduman'da nazik ziyaretinden ötürü Milletvekili Köktaş'a teşekkür ederek, meclis ve teşkilat çalışmalarında başarılar diledi. 

fuat köktaş