Milletvekili Köktaş ve İlçe Belediye Başkanları Bakan Kurum ile görüştü

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, "İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettiğimiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'la ilimiz adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve beraberindeki İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Ziyarette ilçelerde bakanlığın proje ve yatırımları üzerinde görüşmeler yapıldı.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile biraraya geldi. 
İlçe Belediye Başkanları, Milletvekili Köktaş ile birlikte daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. 

VERİMLİ GÖRÜŞME
Ziyaret hakkında paylaşım yapan Milletvekili Köktaş, "Samsun'umuz ve ilçelerimiz de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı ilgilendiren projeler ve yatırımları kapsamlı şekilde değerlendirdiğimiz verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlgi ve destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz." dedi. 

fuat köktaş