Milletvekili Köktaş: Yerinde kentsel dönüşüm, iş ve istihdam

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Önümüzdeki süreçte iki önemli konu üzerinde duracağız. Birincisi yerinde kentsel dönüşüm, ikincisi ise iş ve istihdam. Sanayi yatırımlarına ve üretime ağırlık vereceğiz. Allah'ın izniyle, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, milletimizin destekleriyle, belediye başkanlarımızın kararlı çalışmalarıyla bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi ve AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlarla biraraya geldi. 
İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Milletvekili Köktaş, ayrıca Yeşiltepe Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. 


Cumhur İttifakı'nın el ele, omuz omuza, kardeşçe 31 Mart'a yürüdüğünü dile getiren Milletvekili Köktaş, "Cumhur İttifakı, günübirlik kurulan bir ittifak değildir. 3-5 belediye daha fazla kazanmak için kurulmuş bir ittifakta değildir. Bu ittifak meydanlarda, 15 Temmuz gecesi hain darbecilere karşı kurulmuş, kutlu bir ittifaktır" diyerek Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir için destek istedi. 

YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "3 Kasım seçimlerinden öncesi Türkiye'de insanlar eğitimden sağlığa, ekonomiden ulaşıma her alanda sıkıntılar çekiyordu. Başörtüsü, kitap, derslik, okulda yaşanan sıkıntılarını çok iyi biliyor sunuz. Artık bugün bunları konuşmuyoruz her alanda ülkemiz önemli bir yol kat etti. 
Yol, hastane, okul problemleri çözüldü. Eksiklikler olabilir bunları yine milletimizin desteği ile birlikte çözeceğiz. 
Önümüzdeki süreçte iki önemli konu üzerinde duracağız. 


2019-2023 arasında yerinde kentsel dönüşümü hakkaniyet içinde uygulayacağız. Çıkarılan imar affından gelecek olan paranın 3/2 sini yerinde dönüşüme devlet tarafından harcanacak. İlkadım ilçemizle ilgili projeleri sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum yakından takip ediyor. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'ta alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şimdi bunun üzerine diğer çalışmalarını da koyarak yerinde kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz.

İŞ VE İSTİHDAM
İkinci bir konusu ise; artık çocuklarımız eğitimlerini tamamladıktan sonra iş için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak. Önümüzdeki dönem içinde iş ve istihdam alanı açmak için sanayi yatırımlarına, istihdama ve üretime ağırlık vereceğiz. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, sizlerin destekleriyle belediye başkanlarımızın kararlı çalışmalarıyla bunu gerçekleştireceğiz. 
Bunun için 31 Mart önemli ailenize, çevrenize, dostlarınıza mutlaka bunları anlatın, anlatınki bir yanlışa düşmesinler ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşması açısından bu çok önemli bunu sakın unutmayın" dedi.
 

fuat köktaş