Milletvekili Köktaş: Zafer bayrağını en yükseğe dikeceğiz

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Milletimize ve ülkemize hizmet yolunda, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik durarak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kayıtsız, şartsız kilitlenmiş olarak, bütün engelleri aşıp yolumuza emin adımlarla da ilerleyecek, Allah'ın izniyle zafer bayrağını en yükseğe dikeceğiz." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, dün gerçekleşen Ordu ili Fatsa ve Ünye İlçe Kongreleri'nde divan başkanlığı görevini yürüttü.  
AK Parti Fatsa ve Ünye İlçe Kongreleri "İnandığın Yolda Yürü" sloganıyla büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti.  Her iki kongrenin de divan başkanlığını yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.
Kongrelerin AK Parti için bayram havasında coşkuyu, heyecanı paylaştıkları müstesna günlerden olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Bu anlamda bizleri divana seçen siz değerli teşkilat üyelerimize saygılarımızı, şükranlarımızı sunuyoruz.

HER ALANDA BÜYÜK DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM
Kongrelerimiz bizim için yenilenme, tazelenme süreçleridir. Oluşan yeni yönetimlerle birlikte hizmet yarışındaki bayrağın daha da yukarılara taşınmasıdır. 
Değerli teşkilat üyelerimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz, her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşamaktadır. 
Özellikle giderek gelişen Milli Teknoloji Hamlesini; yerli ve milli sanayileşme, savunma, havacılık ve uzay teknolojilerini AR-GE çalışmalarıyla daha da büyütmektedir. Tasarlanan ve geliştirilen onlarca yerli ve milli teknoloji ürünler birçok ülke tarafından ilgiyle takip edilerek, övgüyle söz edilmektedir. Katma değeri yüksek üretimler sayesinde küresel rekabet gücümüz daha da artacaktır. 
Bizler teşkilat üyeleri olarak, milletimize ve ülkemize hizmet yolunda, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik durarak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kayıtsız, şartsız kilitlenmiş olarak, bütün engelleri aşıp yolumuza emin adımlarla da ilerleyecek, Allah'ın izniyle zafer bayrağını en yükseğe dikeceğiz." dedi.

YENİ YÖNETİMLERİ TEBRİK ETTİ
Tek liste halinde gidilen Fatsa 7. Olağan Kongresi'nde İsa Yüksel, Ünye 6. Olağan Kongresi'nde ise Kenan Selim Argan başkan olarak seçildi.
İlçe Başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Milletvekili Köktaş, "Kongrelerimizin partimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

fuat köktaş