Milletvekili Köktaş:Samsun'dan çok güçlü evet çıkacak

TAKİP ET

Yoğun programlar çerçevesinde Samsun'un 17 ilçesinde mahalle mahalle, kapı kapı çalışma yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattıklarını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Artık kararda, söz de aziz milletimizin. Sokaklar hareketli, vatandaşlarımız coşkulu ve heyecanlı 16 Nisan'ı bekliyor. Sahayı bilen, seçim atmosferini iyi analiz eden biri olarak Samsun'dan güçlü bir evet çıkacağına yürekten inanıyorum" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, önemli bir halk oylamasının yapılacağı 16 Nisan tarihin az bir zaman kala çalışmalarını Canık İlçesi'nde sürdürdü. 

Milletvekili Köktaş, "Türkiye, 15 yıllık AK Parti iktidarları döneminde adeta değişim ve gelişimin adresi olmuştur. Sosyal, eğitim, sağlık, sağlık, sağlık ve sağlık alanlarında yapılan yatırım ve hamlelerle insanımızın refahı artmış, bölgede yaşayan ve dünya da parmakla gösterilen, Dedi. "Dedi.
Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Çelebi, İlçe Teşkilat üyelerine katılılacak programların konuşacağı Milletvekili Köktaş, "Ülkemizde çok geçmişimizden geçtiğimizden bu yana onunla 10 yılda bir yapılan darbelerle, Verilen muhtıralarla millet iradesiyle gelen hükümetler alaşağıya, darbe ürünü anayasaların Içerisine tuzaklanan mekanizmalarla vesayet odakları milli iradeyi tehdit olmayı sürdürmüştür.

Geçtiğimiz 15 yıllık iktidarlarımız döneminde de bu odaklar, 367 kararı, parti kapatma davası, 17-25 Aralık Darbe girişimi ve sonlaması 15 temmuz ihanet teşebbüsü ile çirkin ve kirli yüzünü bir kez daha göster. Bunlar Allah'ın izni, milletimizin destek ve ak kadrolarının yoğun faaliyetiyle bertaraf edildi.
Bu işlemler kapsamında yeni, sivil bir anayasa oluşumu, diğerleri siyasi partilerin meydanda yeni bir anayasa için söz vermesine karşımıza uyulması, hep masadan kaçan taraf eskiular. Milletin iradesini yok saydılar. Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi ile oluşturduğumuz uzlaşma neticesinde 16 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni de içine alan yeni anayasanın oylamasını yapacağız.
Bu halkın önsözü anlattığım vesayetin tasfiyesi ve darbe risklerinin ortadan kalkması ve siyasi istikrarın kalıcı hale gelmesi açısındın çok önemli. Artık kararda, söz de milletin. Sokaklar hareketli, vatandaşlarımız coşkulu ve heyecanlı 16 Nisan'ı bekliyor. Sahayı bilen, seçim atmosferini iyi analiz eden biri olarak Samsun'dan güçlü bir evet çıkacağına yürekten inanıyorum.
Bu gemide birlikte seyahat ediyoruz, biz diyoruz ki güvenle huzurlu bir şekilde limana yanaşsın ve akabinde emin adımlarla hedeflerine yol alsın diyoruz bu yeni sistemde rahat bir şekilde oluşmasını sağlıyor. Bunu unutmamak gerekiyor. Samsun'dan güçlü bir evet çıkacağına yürekten inanıyorum. Bu gemide birlikte seyahat ediyoruz, biz diyoruz ki güvenle huzurlu bir şekilde limana yanaşsın ve akabinde emin adımlarla hedeflerine yol alsın diyoruz bu yeni sistemde rahat bir şekilde oluşmasını sağlıyor. Bunu unutmamak gerekiyor. Samsun'dan güçlü bir evet çıkacağına yürekten inanıyorum. Bu gemide birlikte seyahat ediyoruz, biz diyoruz ki güvenle huzurlu bir şekilde limana yanaşsın ve akabinde emin adımlarla hedeflerine yol alsın diyoruz bu yeni sistemde rahat bir şekilde oluşmasını sağlıyor. Bunu unutmamak gerekiyor.

Samsun haber