Milletvekili Köktaş'tan Adana'da teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımı

TAKİP ET

Teşkilat çalışmaları kapsamında koordinatörü olduğu Adana'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri toplantı gerçekleştirdi. Teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş, kolektif çalışmanın önemine değindi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Adana 6. Olağan İl Kongresi'nde divan başkanlığı yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yeni oluşan Adana İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları ile Adana İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda biraraya geldi. 

Tecrübe ve teşkilatcılık üzerine ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerine bilgi paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş, 2019'u işaret ederek alınacak başarının yine kolektif çalışmadan geçtiğini söyledi. 

Yapılan kongrede göreve seçilen il yönetim kuruluna ve ilçe başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dileyen Milletvekili Köktaş, "Tazelendiğimiz, yenilendiğimiz gücümüze güç katarak hedeflerimize doğru ilerlediğimiz İl ve İlçe kongrelerimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Kongrelerimizin  teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Siyasi partileri bir canlıya benzetirsek, canlının omurgasını teşkilatlar oluşturur. Omurga ne kadar sağlam ve güçlü olursa, bağlı bulunduğu siyasi parti de, o kadar dayanıklı, güçlü ve sağlam bir şekilde ayakta kalır ve hedeflerine ulaşır.

Bu anlamda bizler; ilçe ve mahalle teşkilatlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla, ana kademelerimizle tek vücut, tek yürek, tek ses olarak çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürmeliyiz. 

''Tecrübe hayatta en pahallı kazanımdır'' bu sözü siyasette uzun süredir bulunan bir kardeşiniz olarak söylüyorum. 

Yapılan toplantıları kaçırmadan mutlaka iyi dinlemenizi ve analiz ederek değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü gerçekleştirdiğimiz toplantılar hem aidiyet duygunuzu güçlendirir hem de tecrübe paylaşımları ile birlikte sizi daha kısa zamanda tecrübe sahibi olmanızı ve bir yol haritası çizmenize olanak sağlar. 

Değerli yol arkadaşlarım; Her başarının altında disiplin, kolektif çalışma ve ekip anlayışı yatmaktadır. Eğer bu anlayışı kendinize şiar edinirseniz, her çalışmanız sizlere daha güzel ve faydalı hizmetler yapmanıza vesile olur. 

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren aldığı tüm başarıların altında bu anlayış bulunmaktadır. 

Ülkemizi kalkındırmak, büyütmek her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmayı hep birlikte sürdüreceğiz. " diyerek sözlerine son verdi.