Muhammed Mustafa Kanat Belediye Başkan Aday Adayı oldu

TAKİP ET

Muhammed Mustafa Kanat İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Başvurusunu AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığına yapan Muhammed Mustafa Kanat; "siyasi hayatıma AK Parti ile başladım. Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan  14 Ağustos 2001 de AK Partimizi kurarken omuzlarında ağır bir yük vardı, vatan sevdası, millet sevdası, büyük Türkiye sevdası  vardı. Bende o yıllarda bu sevdaya ortak olmak istedim ve AK Partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım.  Rabbim nasip eyledi 2008 yılında AK Parti ilkadım gençlik kolları kurucu başkanı oldum ve 2012 yılına kadar görev yaptım. 

Ve bugün karşınızda İlkadım Belediye başkan aday adayı olarak bulunuyorum. Rabbim inşallah nasip eyler, hayırlı eyler, niyetimiz halistir  ve Muaffak eyler.  İlkadım belediye başkanı olarak güzel hizmetlere imza atarız. 

Hayatım boyunca hep şunu yaptım siyasi hayatımda ve idarecilik yaptığım dönemlerde,  heybemde dualar biriktirdim, insanlar biriktirdim ve dualar niyet ettiğim hedeflerime ulaşmama vesile oldu. Biz bir yola çıktık inşallah Mevlam nasip eyler İlkadım Belediye başkanı olarak halkımızla teşkilatımızla birlikte projeler ve çalışmalar içerisinde oluruz. Nasip olmaz ise de AK Partimizi ve Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ı güçsüz bırakmamak adına var gücümüzle bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu bir siyasi erdemin gerekliliğidir, bu bir AK Parti misyonunun gerekliliğidir. Ben sizlerden destek ve dualarınızı  bekliyor  31 Mart yerel seçimlerimizin İlçemize, Samsunumuza, Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."

Muhammed Mustafa Kanat