Murat Camadan: Göreve talibim

TAKİP ET

Seçim çalışmaları sırasında gördükleri teveccühün kendilerini şevklendirdiğini belirten MHP Samsun Milletvekili A. Adayı Camadan, 'Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli önderliğinde ülkemizin daha iyi yerlere gelebilmesi adına biz de elimizi taşın altına koymak için göreve talip olduk' dedi

MHP 27. Dönem Samsun Milletvekili A. Adayı Murat Camadan, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini sürdürdü. İlk olarak Samsun’un tek kadın ilçe başkanı olan MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural’ı ve ilçe yönetimini ziyaret eden Murat Camadan, seçim çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi. Ardından sırasıyla Terme İlçe Başkanlığı, Terme Ülkü Ocakları Başkanlığı, Salıpazarı İlçe Başkanlığı, Ayvacık İlçe Başkanlığı, Çarşamba İlçe Başkanlığı ve Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanlığı’na giden Camadan, partililerle bir araya geldi. 

Ziyaretleri sırasında konuşan Samsun Milletvekili A. Adayı Camadan, “Bu seçim hem ülkemiz, hem de partimiz açısından çok büyük önem taşıyor. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli önderliğinde ülkemizin daha iyi yerlere gelebilmesi adına biz de elimizi taşın altına koymak için göreve talip olduk. Yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz teveccüh bizleri daha da şevklendiriyor. Görev verilmesi durumunda ülkemizin, Samsunumuzun ve partimizin menfaatleri doğrultusunda yorulmak nedir bilmeden çalışacağımızın sözünü veriyorum” dedi.