Murat Camadan Milletvekili aday adayı oldu

TAKİP ET

MHP Samsun milletvekili aday adaylığını açıklayan Murat Camadan, 'Önce memleketim Samsun'a sonra da ülkeme faydalı işler yapacağım' dedi

İş adamı Murat Camadan, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’in de katıldığı toplantıda Samsun milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

MHP Samsun İl binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Camadan, faydalı işler için yola çıktığını kaydetti.

GÖREVE TALİBİM

MHP’de çeşitli kademelerde görev yaptığını belirten Camadan, “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi’nde, MHP Samsun milletvekili aday adayıyım. Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Ben de önce memleketim olan Samsun’da daha sonra da ülkeme faydalı hizmetler edebilmek için milletvekili aday adayı oldum. Halkımız sorunlarını daha güçlü dile getirmek ve çözüm önerileri sunabilmek adına göreve talibim. Bir iş adamı olarak, ülkemiz ileriye taşıyacak uygulamaların, programın, fikrin siyaset kurumuna daha iyi aktarılması adına canla başla çalışacağım” diye konuştu.

HİZMET İÇİN VARIZ

24 Haziran seçimlerinin bir milat olacağını ifade eden Camadan, “24 Haziran’dan sonra itibarlı istikbal, iradeli istiklal Cumhur ittifakıyla gelecektir. Amacımız, Cumhur İttifakı ile ülkemizin kazanması ve TBMM’de MHP’yi en güçlü siyasi parti yapmaktır. Böyle bir Türkiye için milletin yoluna taş koyanlara karşı milletin yolunu açan Milliyetçi Hareket, yıllardır milletine hizmet ve iktidarı için var” şeklinde konuştu.

SORUNLARI BİRLİKTE TESPİT EDECEĞİZ

Samsun’un potansiyelleri olduğunu kaydeden Camadan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Samsun ülkemizin ve bölgemizin marka değeridir. Olağanüstü potansiyelini, coğrafi konumuna rağmen, temel ekonomik göstergelerde, Samsun maalesef Türkiye ortalamasının altında kalmaktadır. Samsun’un kamu yatırımına özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesine ihtiyaç var. Bunlar benim düşüncelerim ama esas olarak şehrimizin sorunlarını birlikte tespit edeceğiz çözüm önerilerini de birlikte geliştireceğiz.” 

mhp