Murat Camadan neden aday adayı olduğunu açıkladı!

TAKİP ET

MHP Samsun Milletvekili aday adayı Murat Camadan, "Samsunluluk ruhunu Ankara'ya taşımak istiyoruz' dedi.

MHP Samsun Milletvekili aday adayı ve Karadenizli İş Adamları Derneği Başkanı Murat Camadan, Samsunluluk ruhunu Ankara'ya taşımak için Millliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

Camadan Ailesi olarak 80 yıldır Samsun'un ticari hayatına hizmet verdiklerinin altını çizen Murat Camadan, "Uzun yıllardır. MHP içerisinde çeşitli kadrolarda görev aldık. Her zaman üyesi olmaktan gurur duyduğumuz bir parti MHP. Son dönemde ben İş dünyasından sorumlu il başkan yardımcılığı görevini sürdürüyordum. İstifa ederek milletvekili aday adayı oldum. Amacım Samsunluluk ruhunu meclise taşımak" dedi.

Samsun'un çok fazla projeye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Camadan, "Samsun çok güzel ve her türlü gelişime açık bir şehir. Ancak bir çok eksiği var. Mecliste güçlü bir MHP'nin ve Samsun milletvekillerinin fazla olması şehrimize çok büyük değer katacak. Bu anlaşıyla haraket ediyoruz. Zaten Türkiye'nin geleceği içinde MHP'nin güçlü bir şekiklde mecliste var olması gekiyor" diye konuştu.

MHP'nin Türkiye'nin geleceği ve birliği için devletle ittifak yaptığının ifade eden MHP Milletvekili aday adayı Murat Camadan, "Cumhur ittifakı var olan sistemin artık 

daha iyi uygulanabilmesi için yapıldı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin gösterdiği hedef doğrultusunda seçimler erkene alındı. Bu sistem sorununu bir an önce aşarak önümüze bakmamız gerekli. Çünkü ciddi bir beka sorunu ile karşı karşıyayız. Bu yeni sistem bizi bu sorunlardan kurtaracak. Aslında bunu rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş'te 30 yıl önce söylemişti" dedi.

Murat Camadan