Murat Çelik: Tüm enerjimi mahallem için harcayacağım

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 5 Haziran'da yapılacak olan ara seçimler için Kışla Mahallesi Muhtarlık adaylığını açıklayan Murat Çelik tüm enerjisini mahallesi için harcayacağını söyledi.

Samsun'un İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi sakinleri 5 Haziran Pazar günü sandık başına gidiyor. Kışla Mahallesi Muhtarı Selamet Özçelik'in vefatı ardından yapılacak olan ara seçimde Kışla Mahallesi Muhtarlık adaylığını açıklayan İş İnsanı Murat Çelik, yapılacak olan ara seçimde mahalle sakinlerini sandığa davet etti.
Yetki verin, yetki sizde olsun diyen Çelik, "Allah nasip eder seçilirsem muhtarlık hizmet aracından tutunda güvenilir, park bahçe, yol kaldırım, cami sokak, aydınlatma gibi bir çok ortak sıkıntılarımız giderilecek. İhtiyaç sahibi komşularımız rencide edilmeden "komşusu açken tok yatılmaz" inancı ile gece gündüz demeden çalışacağız. Genç olmamın vermiş olduğu tüm enerjiyi tümüyle mahallemize harcayacağız yani yetki sizden hizmet bizden. Yetki verin yetki sizde olsun." dedi.
05531105625 Cep Telefonu numarasını da paylaşan Murat Çelik mahalle sakinlerinin mesai mefhumu gözetmeksizin kendisine ulaşılabileceğini söyledi.

Murat Çelik: Tüm enerjimi mahallem için harcıyacağım