Salih Çelik gönüllere dokunuyor

TAKİP ET

"Sen ben yok biz varız birlikte Kavak olmak için haydi Bismillah" sloganıyla Kavak'ta çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Aday Adayı Salih Çelik, "Eğer partim adaylık emanetini şahsıma tevdi ederse rekor bir oy oranı ile bu seçimleri alarak gönül belediyeciliğini ilçemde inşaa edeceğim" dedi.

AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında gençlik yıllarından itibaren değişik kademelerinde davası için gece gündüz demeden çalışan Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Salih Çelik, yine bu uğurda çalışmaya hemşehrilerinin gönlünde yer etmeye devam ediyor. 

Her gitiği yerde sevgiyle karşılanan Çelik, vefa ziyaretleri kapsamında teşkilatlarda birlikte görev almış büyüklerini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor. 

Mahalle muhtarlarını ve ilçede hizmet veren esnaflarıda ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Aday Adayı Çelik, gönül kapılarını sonuna kadar açan tüm esnaf ağabeylerimize, gönül dostlarımıza ve kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah dedi. 

Salih Çelik