Samsun Alperen Ocakları'ndan konferans daveti

TAKİP ET

Samsun Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammed Furkan Taş, şehadetinin 13. yıl dönümünde liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutturmamak, anlamak gayretiyle düzenledikleri konferansa Samsunluları davet ettiklerini söyledi.

Samsun Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammed Furkan Taş konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında, "Samsun Alperen Ocakları olarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi "bir elinde Kur'an bir elinde bilgisayar olan bir Alperen gençliği" hayal ediyoruz. İnançlı, imanlı, idealist bir Türk gençliği tasavvuru ortaya koyma gayretindeyiz. Bu doğrultuda seminerler, konferanslar ve sosya-kültürel etkinlerimizi gerçekleştiriyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinde, Türk gençliğinin ve milletinin hizmetindeyiz.
Samsun Alperen Ocakları olarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutturmamak, anlamak gayretiyle 28  Mart Pazartesi günü saat 19.00'da Samsun BŞB'si Çok Amaçlı Salonu'nda düzenleyeceğimiz konferansımıza bütün Samsunlu hemşerimizi davet ediyoruz.
Bu vesileyle şehadetinin 13. yıl dönümünde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve beraberinde şehit olan dava arkadaşları Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya Erhan Üstündağ İsmail Güneş, Kaya İstektepe'yi rahmet ve özlemle anıyoruz." dedi.

Samsun Alperen Ocaklarından konferans daveti