Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'tan yoğun mesai

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Samsunlu hemşehrilerimizle birlikte olmak, sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm aramak, bizi mutlu çok ediyor" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin(TBMM) tatile girmesinin ardından tüm mesaisini seçim bölgesine ayıran Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun'da yapılan birçok etkinlikte halkın arasına karışıyor, sorunlarını dinliyor. DÜĞÜNDEN CENAZEYE...

Fuat Köktaş, cumartesi günü başta CHP Milletvekili Kemal Zeybek'in oğlu Şafak Zeybek'inki olmak üzere tam 5 düğüne katılarak adeta rekor kırdı. Köktaş, haftaya ise sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek başladı, aynı gün eski Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan'ın ve İlkadım İlçesi'ndeki Yenidoğan Mahallesi sakini Mustafa Baştan'ın cenaze törenine katıldı. Salı günü, teröristlerin hain kurşunlarıyla şehit düşen Bafralı Burak Perçin'in cenazesini havaalanında karşılayan Fuat Köktaş, Bafra'daki cenaze törenine de katıldı. Fuat Köktaş, gün boyu şehidin acılı anne ve babası bir an olsun yanından ayrılmadı. Fuat Köktaş, dünü de tarımsal faaliyetlere ayırdı. İlk olarak Samsun Tarım Fuarı'nın açılışına katılan Köktaş, ardından Bafra'daki Çeltik Hasadı Şöleni'ne katıldı.

SAMSUNLULARLA KUCAKLAŞMA FIRSATI

Meclisin tatile girmesinin hemşehrileriyle vakit geçirmek için kendilerine büyük fırsat yarattığını söyleyen Fuat Köktaş, "Ankara'nın yoğun mesaisinden fırsat buldukça her zaman memleketimizdeyiz. Meclise verilen bu tatil bizim için Samsunlularla tam bir kuçaklaşma fırsatı oldu. Düğünde, cenazede, açılışlarda sık sık Samsunlularla bir araya geliyoruz. Burada vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Sadece seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Samsunlu hemşehrilerimizle birlikte olmak, sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm aramak, bizi mutlu çok ediyor" dedi.

Kaynak: Samsunhaber.tc