Samsun Ülkü Ocakları'ndan tanışma ve kaynaşma kahvaltısı

TAKİP ET

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Eğitim Gören Ülkücüler, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığı tarafından Atakum Yalı Kafe'de organize edilen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

               Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Eğitim Gören Ülkücüler, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanlığı tarafından Atakum Yalı Kafe'de organize edilen tanışma kahvaltısına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, MHP il yöneticileri, MHP Atakum Meclis üyesi işadamı Yusuf Erden, gazeteci-yazar Osman Kara, OMÜ mezunu Ülkü Ocakları mensubu ve çok sayıda OMÜ'lü öğrenci katıldı.
            Yaptığı konuşmasında kendisinin de OMÜ mezunu olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Taner Tekin, "Bundan bir kaç yıl öncesine kadar bende sizin gibi Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Ülkücü bir öğrenciydim. Sizlerin yaşamış olduğunuz sorunları çok iyi anlayabiliyorum. Ülkücüsünüz diye sizin önünüzü kesmek isteyen, sizi engellemeye çalışan kişiler olacaktır. Ancak Rızkı veren Allah'tır ve siz doğru olun dürüst olun eninde sonunda hak ettikleriniz sizin olacaktır. Sizler sadece bu ülkenin değil Tuna'dan Altaylara kadar 350 milyonluk bir Türk dünyasında bir aydınlık geleceğisiniz. Yaşadığınız herhangi bir sıkıntıda her zaman yanınızdayız. Kapım sizlere her zaman açıktır." dedi.
    Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçilip Gençlerin istekleri ve sorularının dinlenmesi sonrası öğrencilerin, MHP ve Ülkü Ocakları il yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çekilmeleri ardından program sona erdi.

 

Samsun Ülkü Ocaklar