Selahattin Kargalı Çaybaşı Belediye Başkan A. Adayı

TAKİP ET

Selahattin Kargalı, Ak Parti'den Çayabşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Kargalı aday adaylık için gerekli evrakları partiye teslim etti.

Selahattin Kargalı Çaybaşı Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı. Başvurusunu yapar yapmaz esnaf ve hemşehrileri ile biraraya gelen Kargalı, Çaybaşı'na hizmet için aday adayı olduk. Rabbim bu kutlu yolda bizleri mahçup etmesin dedi. 

Aday adayı olduğu Çaybaşı ilçesinin esnaflarını ve muhtarlarını ziyaret ederek hem kendisini anlatan hem de tavsiyelerini dinleyen Kargalı, "Ziyaret ettiğimiz esnaf ve muhtar kardeşlerimiz bizim ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.   Sıcak diyaloglar gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde ilçemizin gelişimi için birlikte çalışma sözü verdik." dedi. 

Selahattin Kargalı kimdir?

1960 yılında Çaybaşı Kargalı Mahallesinde dünya geldim. İlk ve Ortaokulu Çaybaşı'nda okudum. Liseyi Ünye'de tamamladım.  1981 yılında Kara kuvvetler Komutanlığı Ankara'da yaptım. 1985 yılında ticari hayat atıldım. Çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra şuan Hilal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş Karadeniz Bölge temsilcisi olarak görev yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Selahattin Kargalı kimdir?