Serkan Akyüz Meclis Üyesi oldu

TAKİP ET

AK Parti'nin kuruluşundan itibaren Samsun teşkilatlarında değişik kademelerinde görev alan Serkan Akyüz, Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu. Akyüz'ün adaylığı çevresi tarafından sevinçle karşılandı.

AK Parti İlkadım eski ilçe başkanı Serkan Akyüz, Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu. AK Parti'nin Kuruluş aşamasında Kurucu Gençlik Kolları Olarak Başladığı Siyasete Teşkilat Başkanlığı, İlçe Başkan Vekilliği, Skm Başkanlığı gibi çeşitli kademelerde görev alarak siyaset Yapan Akyüz, İlkadım Belediye Meclis Üyesi Oldu.
Akyüz'ün konuyla ilgili olarak yaptığı Açıklamada, "İlkleri Gerçeştiren Cumhur İttifakı Adayı Sayın Erdoğan Tok Bey İle Birlikte Daha Nice hizmetlere imza atmak için "Durmak Yok Yola Devam" diyoruz.
İnanıyorum ki İlkadımda Hemşehrilerimizle Birlikte Cumhur İttifak adayımızı tekrar en yüksek oyla seçip kaldığımız yerden devam etme yetkisini bize Verecektir. "Belediye İşi Gönül İşidir" Diyor İlkadımlı Hemşehrilerimizi En Kalbi Duygularla Saygıyla Sevgiyle Selamlıyor, her zamanki gibi desteklerini bekliyorum" dedi.

AK Parti