Süslü, bizimle gelirmisin Samsun dedi, Tekin ise Kurultay yok

TAKİP ET

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin 'Kurultay Yok' dedi eski başkan Ömer Süslü ise "mhpsamsun@gmail.com" adlı mail adresinden yaptığı açıklama ise kongrenin yapılacağını "Bizimle gelirmisin Samsun" diyerek Ankara'ya otobüs kaldıracaklarını söyledi. Yapılan açıklamalara göre yarın eski Başkan Süslü ile kimin gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, yarın akşam MHP kongresi için otobüsler kaldıracaklarını ve isteyen herkesin gelebileceğini söyledi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, Ankara 2. İcra Mahkemesi, Ankara 25. İcra Müdürlüğü'nün MHP'de olağanüstü kurultay yapılmasının engellenmesi kararına yapılan itirazı kabul ettiğini söyledi. 15 Mayıs Pazar günü kurultay gerçekleşeceğini dile getiren Ömer Süslü, “Şunu unutulmamalıdır ki tarih kolay kazanılan zaferleri hiçbir zaman yazmaz. Bu tarz zorlamalarla, zorluklarla karşılaşacağımızı biliyorduk. Bu zorluklar ve mücadelemiz zaferimizi daha da anlamlı kılacağı muhakkaktır” dedi.
 
HERKES DAVETLİMİZDİR
Samsun olarak kongrede yerlerini alacaklarına dikkat çeken Ömer Süslü, “Son yapılan ayak oyunlarından sonra yapılacak olan kongremiz daha da anlamlı hale gelmiştir. Bu vesileyle sizlerle birlikte 15 Mayıs Pazar günü yapılacak olan kongremizde bu büyük zafere şahitlik etmek istiyoruz. Cumartesi günü (Yarın) saat 22:30'da Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüslerimiz kalkacaktır. Bizimle gelmek isteyen herkes davetlimizdir” ifadelerini kullandı.

KURULTAY YOK 
MHP Samsun İl Başkanı Taner ise Haberexen'e yaptığı açıklamada kurultayın olmayacağını belirtirken; “Ortada kongre yokken açıklama yapacak bir durum da söz konusu değil” dedi.
MHP’de Kurultay söylentilerinin ardından görüşleri alınan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Kurultayı’nın yapılmayacağını ifade etti. Taner Tekin, “Kurultay yok. Dolayısıyla açıklama yapacak bir durum da yok dedi.