Tekkeköy İlçe Danışma Toplantısı yapıldı

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisinin Tekkeköy İlçe Danışma Toplantısı'nda konuştu. Başkan Köktaş, "Hamd olsun Türkiye bugün istikrara ve istikbale yürüyen, dünyada saygın bir ülke haline geldi. Bunu aziz milletimiz ile birlikte başardık." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Eylül ayı son danışma toplantısı olan Tekkeköy İlçe Danışma Toplantısı'na katıldı.

Gerçekleşen toplantıya ayrıca bazı İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Muhtarlar ve teşkilat üyeleri de katıldı.

Toplantıda İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yaptılar.

Katılımcıların dilek ve temennilerinin ardından toplantının değerlendirme ve gündeme dair konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçe Danışma Toplantısı ile Eylül ayı danışma toplantılarının son bulduğunu söyledi.

AK Parti'nin istişareye büyük önem verdiğini hatırlatan Başkan Köktaş, teşkilat olarak düzenli olarak bu tür toplantıları gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.



TÜRKİYE DÜNYADA SAYGIN ÜLKE HALİNE GELDİ

Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Sizlerle 3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren aynı hedefe doğru yürüyoruz. Çizgimizi hiç bir zaman bozmadık. Milletimize olan hizmet etme aşkından hiç bir zaman vazgeçmedik. AK Parti'den önce iktidarda bulunan 3 partili koalisyon hükümetin de merhum Bülent Ecevit'e bir anayasa kitapçığı fırlatan Cumhurbaşkanından dolayı bu ülke bir gecede yüzde 40 fakirleşti. Bu ülkenin öz kaynakları bir gecede yüzde 40 yabancı sermayelerin eline geçiverdi. Bakıyoruz şimdi herkes bağırıyor, AK Parti iktidarına yüklenmeye çalışıyor, halkın kararına saygı göstermeyen muhalefet milletvekili vesayet, statüko dönemini hatırlatan tavrıyla halkın seçtiği Cumhurbaşkanına yemin törenin de kitapçık atıyor, fakat eski dönemlerde olduğu gibi borsa düşmüyor, aksine tavan yapıyor. Yine Döviz düşüyor, faizler iniyor, büyüme hızı artarak devam ediyor.

İşte öyle bir siyasi anlayıştan, bugünkü siyaset anlayışına geldik. Hamd olsun Türkiye bugün istikrara ve istikbale yürüyen, dünyada saygın bir ülke haline geldi. Bunu aziz milletimiz ile birlikte başardık. Bu başarının sağlanmasına katkı veren teşkilat üyelerimize, bu yolculukta bizlerle yola çıkıp ahirete intikal eden tüm arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. "



SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI

Sosyal devlet olmanın gerekliliğini her alanda yerine getiren AK Parti, toplumun bütün kesimlerine hizmet vermeyi amaç edindiğini de ifade eden Başkan Köktaş, "Bu anlamda her zaman engellilerin yanın da olan AK Parti parti çatısı altında sadece engellilere ve engelli yakınlarına hizmet vermek amacıyla Engelliler Koordinasyon Merkezi'ni kurmuştur.

Engelli kardeşlerimizin yüz yüze, telefon veya e-posta ile başvurabildikleri bu merkez Genel Merkezimiz Sosyal İşler Başkanlığımıza bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

İktidarımız ile birlikte engelli vatandaşlarımızın eğitiminden, istihdama, bakım hizmetlerinden ulaşabilirliğe kadar her konuda kapısı çalınabilen bir çözüm merkezi olarak hizmet vermektedir. Engelli kardeşlerimizin günlük hayatta ihtiyaç duydukları ve yararlanabilecekleri haklar hakkında tüm bilgileri bu merkezden yararlanabilirler." diye konuştu.