Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç: Birlikte yöneteceğiz

TAKİP ET

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, AK Partili belediyelerin bugüne kadar Terme'ye büyük hizmetler yaptığını belirterek, ' Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi hizmet yapma sırası bize geldi' dedi.

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç yeni dönemde Terme’yi tüm Terme halkı ile birlikte yöneteceklerini söyledi.

Başkan Adayı Kılıç, “ Tevazu samimiyet ve gayret içinde bir belediyecilik yapacağız. AK Parti kurulduğu günden itibaren Terme sürekli AK belediyecilikle yönetildi. AK Partili belediyeler Terme’ye büyük hizmetler yaptı. Belediyecilik bir bayrak yarışıdır. Şimdi hizmet etme şansı seçimi kazandıktan sonra bize nasip olacaktır. Terme büyük hizmetlere layıktır ve o hizmetleri de yeni dönemde alacaktır” dedi.

TERME'NİN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUM
Ali Kılıç 5 yıldır ilçe başkanlığı yaptığını bu nedenle de Terme’nin tüm ihtiyaçlarını yakından bildiğini söyledi.

Kılıç, “ Adil, şeffaf ve güvenilir bir belediyecilik sözünü veriyorum. Göreve geldiğimiz zaman ilk iş olarak tüm muhtarlarımızla bir araya gelip yapılacak olan hizmetleri belirleyip öncelik sırasına göre hayata geçireceğiz. Halka rağmen değil halkla beraber çalışacağız” diye konuştu.