Terme'de referandum çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yaptığı mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatıyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum için çalışmalara başlayarak esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kul, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçenin Mescitli ve Şehli mahallelerini ziyaret etti.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Belediye Başkanı Kul, güçlü ve yeni Türkiye’nin inşası yolunda çalışmalara başladıklarını ifade ederek “Ülkemiz ve milletimizin bekasını ilgilendiren referandumla ilgili çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cenab-ı Hakk’ın izniyle inşallah Türkiye’nin önünü açacak ve ülkemizi güçlü bir devlet haline getirecektir. Güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz.  16 Nisan tarihine kadar Terme’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini vatandaşlarımıza anlatacağız. İnşallah Terme’de 16 Nisan’da güçlü bir şekilde evet çıkacak” dedi.
ÜLKENİN SAHİBİ MİLLET
15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimini milletin gücü ile sonlandırıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Kul, “Ülke olarak 15 Temmuz gibi sıkıntılı bir süreci atlattık. Bu ülkenin geçmişini geleceğini yok edecek bir süreci milletin sayesinde sona erdirdik. Bu millet var olduğu müddetçe bu millete, kimse bir şey yapamaz. Bu ülkenin sahibi bu milletin kendisidir.” şeklinde konuştu.
Mahalle sakinleri Başkan Şenol Kul’a gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.