Vezirköprü 54. İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisinin Vezirköprü İlçe Danışma Toplantısında konuştu. Başkan Köktaş, "Yeni Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, genel başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, bakanlar kuruluna destek olarak "bu yolda biz sizlerin yanındayız" diyen aziz milletimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Vezirköprü 54. İlçe Danışma Toplantısı AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın katılımı ile gerçekleşti. Divan kurulunun gündemi okumasının ardından Danışma Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, ilçe başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Daha sonra Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz ise belediyesinin ilçe de yapmış olduğu çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları ve mahalle başkanlarının ilçe de yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

İstenilen talepleri tek tek not alan Başkan Köktaş, bu sorunları ilgili yerlere ileterek yapılacak olan çalışmaların da takipçisi olacağız dedi.



Milletimiz son 6 ay içinde yeni Türkiye'nin ilk adımlarının atılmasının, dünyada ülkemizin saygın, etkili ve güçlü bir konuma gelmesinin ve yeni heyecanları yaşamanın mutluluğu içinde olduğunu ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bu yaşanan süreçler içinde bazı çevreler ve paralel örgüt tarafından istiklalimize, istikbalimize atılmak istenilen nifak tohumları, oyunlar, montajlar, kasetler 30 Mart 2014 yerel seçimleri zaferi, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi başarısı, partimizin genel başkan seçimi, yeni başbakanımızın ve bakanlar kurulunun sorunsuz bir şekilde oluşturulmasıyla boşa çıktı, amaçlarına ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Milletimiz bu süreçlerin sonunda geleceğe duyduğu umut ışığını tazeledi. Yeni Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, genel başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, bakanlar kuruluna destek olarak "bu yolda biz sizlerin yanınızdayız" dediler. Aziz Milletimize, Samsunlulara, Vezirköprülülere ve tüm hemşehrilerime bu güvenlerinden, desteklerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.



Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle Türkiye ve milletimiz adına kutlu bir Fatiha’yı, yani kutlu bir açılışı hep birlikte idrak ettik.



10 Ağustos'ta bir anlamda bir dönemin kapıları kapandı, yeni bir döneme ilk adımlar atıldı. 3 Kasım 2002’de milletin partisinin iktidara gelmesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’yle millet kucaklaşmıştı.



10 Ağustos'ta da milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanıyla artık Köşk ile millet arasındaki tüm engeller ortadan kalktı. Bunu yemin ve devir teslim törenlerinde yakınen tanık olduk. Artık sahibi millet olan devletin parlayan yıldızı bizzat millet tarafından artık ehline emanet edildi."



Yoğun bir katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleştirdiğimiz 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile birlikte sayın Ahmet Davutoğlu Genel Başkanımız ve Başbakanımız oldu. Akabinde 62. Hükümet T.B.M.M'den güvenoyu aldığını hatırlatan Başkan Köktaş, " Tekrardan Genel Başkanımız, Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu tarafından oluşturulan 62. Hükümetin vatanımıza, milletimize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.



Bizim 62. Hükümet dönemde de gerek devam eden yatırımların tamamlanması ve gerekse de yeni yatırımlar anlamında hizmetlerle, müjdelerle dolu bir dönem olacağına inancımız tamdır. Bu anlamda yapılacak olan büyük hizmetlerle ülkemiz hedeflerine doğru emin adımlarla devam edecektir" diyerek sözlerine son verdi.



Düzenlenen toplantıya ayrıca İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Koordinatörü Sebahattin Ak, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıa partili katıldı.