Yılmaz Hocaoğlu aday adaylığını açıkladı

TAKİP ET

Avukat Yılmaz Hocaoğlu, 31 Mart 2018 tarihisinde yapılacak olan yerel seçimlerde Canik Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Avukat Yılmaz Hocaoğlu, 31 Mart 2018 tarihisinde yapılacak olan yerel seçimlerde Canik Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. 

AK Part ile "Bir Gönüle bin yol yapmaya talibiz" sloganı ile yola çıkan AK Parti'de uzun yıllar siyaset yaparak farklı farklı kademelerinde görev alan avukat Yılmaz Hocaoğlu, 31 Mart 2018 tarihisinde yapılacak olan yerel seçimlerde Canik Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. 

Bugün AK Parti Canik İlçe Başkanlığı'nda aday adaylığı müracatını yapan çevresi tarafından sevilen ve takdir edilen bir isim olan Hocaoğlu'nu sevenleri, dostları ve yol arkadaşları yanlız bırakmayarak büyük destek verdi.

AK Parti'nin bir hizmet hareketi olduğunu belirten Avukat Yılmaz Hocaoğlu, Canik ilçesinin evladı olarak hizmete talip olduklarını ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlu dava yolunda çizdiği istikamette giderek gece gündüz demeden çalışacağını belirterek, "Desteğiniz için teşekkür ediyorum, emeklerimiz çok şükür boşa gitmiyor, makamlar nasip işidir. 2004 yılından itibaren Canik ilçemizde aktif siyaset yapıyorum. Meclis üyesi olarak başladım, ilçe başkanı olarak görev aldım. En son olarak milletvekili adayı oldum. Hep Canik ilçemizde oldum. Hasköy mahallemizde oturmakyım. Allah ömür ve görev verir ben yine Hasköydeki evimdi oturmaya devam edeceğim. Mevcut belediye başkanımız Osman bey ilçemize önemli kazanımlar kazandırdı. Biz "Bir Gönüle bin yol yapmaya talibiz" diyerek bu göreve talip olduk. Belediye tek başına yönetilmez eğer belediye başkanın arkasında halk desteği varsa işler kolay çözülür, milletinde gönlüne girerseniz o zaman büyük işler başarırsınız biz bunu yapmak için görev talip olduk. Hayırlısı olur İnşallah."

Avukat Yılmaz Hocaoğlu kimdir? 

Canik Belediye Başkan Aday Adayı, Ak Parti 27. dönem Samsun 7. sıradan Milletvekili Adayı olan Yılmaz Hocaoğlu kimdir? 

Hocaoğlu 1970 yılında doğdu. İlkokulunu Bafra'da okudu. Samsun 50. Yıl lisesi Mezunu. İstanbul Üniverasitesi Hukuk Fakültesi'nden Mezun oldu. Samsun Barosu'na kayıtlı avukat olarak çalışmaya başladı. Askerliğini yedek subay olarak Kayseri Jandarma Bölge Komutanlığı'nda tamamladı. Samsun Barosu Çocuk Hakları Komisyonu kurucu üyesi. AK Parti Canik İlçe Başkanlığı yaptı.

Avukat Yılmaz Hocaoğlu kimdir?