Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı ne zaman hangi kanalda? Saat kaçta?

TAKİP ET

Boluspor Mersin İdmanyurdu Maçı hangi kanalda? Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı TRT canlı yayın var mı? Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta?

Boluspor Mersin İdmanyurdu Maçı hangi kanalda? Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı TRT canlı yayın var mı? Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta? Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı canlı yayın var mı? Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı canlı yayın, Boluspor Mersin İdmanyurdu hakemi sorularını cevabı haberimizde.
Boluspor Mersin İdmanyurdu Maçı hangi kanalda?
TFF 1. lig ekiplerinden Boluspor ile Mersin İdmanyurdu takımları karşı karşıya gelecek. Bu sene 1. lig maçlarının Trt'nin vereceği gibi haberler karşımıza çıkarken ligin 3. haftası olmasına rağmen hala Trt'den bir cevap yok. Bu haftadaki maçları da vereceği konusunda merak ediliyor. Boluspor Mersin İdmanyurdu müsabakası ile ilgili merak edilen bir diğer önemli konu da saat kaçta ve nerede olduğu. detaylar haberimizde...
Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta, nerede, hakemi kim?
1. lig'in 3. haftasında karşılacak olan Boluspor Mersin İdmanyurdu mücadelesi 10 Eylül cumartesi günü saat 17:00'da Bolu Atatürk stadı'nda oynanacak. Maçı Oktay Taş yönetiminde olacak.
Boluspor Mersin İdmanyurdu maçı hangi kanalda?
TFF 1. Lig'in yayın haklarını elinde bulunduruan TRT ligin ilk haftası maç yayınlamama kararı almıştı. Bu kararla birlikte geçtiğimiz hafta hiçbir maçı yayınlamayan TRT'nin 2. hafta maçlarını yayınlayacağını duyurmasına karşın dün oynanan iki TFF 1. lig maçını da yayınlamaması bu hafta da canlı maç yayını yapmayacağını düşündürdü. Boluspor Mersin İdmanyurdu maçını TRT Canlı yayınlayacak mı yoksa yayınlamayacak mı hala belirsiz.
Boluspor - Mersin İdmanyurdu maçı detayları (Boluspor Cephesi)
Ligin 2. haftasında Elazığspor ile karşılaşan Boluspor oynadığı mücadelede 2-0 galip ayrıldı. Antrenmanklarda büyük bir gayret gösteren futbolcular sabah gerçekleştirilen kuvvet ve taktik antrenmanı ile çalışmalarını sürdürdü. Geçen günlerde Galatasaray ile hazırlık maçı yapan Boluspor hazırlık maçında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın tek golünü 30. dakikada Yasin Öztekin kaydetti.
Boluspor - Mersin İdmanyurdu maçı detayları (Mersin İdmanyurdu Cephesi)
Geçen hafta Sivaspor'un kendi evinde oynadığı maçta 6-0 mağlup ayrılan Mersin İdmanyurdu bu hafta kesinlikle galibiyet almak istiyor. Çok istikrarlı bir şekilde Boluspor maçına hazırlanan Mersin İdmanyurdu bu hafta da galibiyet sevincini taraftarlarına yaşatmak istiyor.