Mehmet Bank: Samsunspor'a destek zamanı

TAKİP ET

Başkanvekili Mehmet Bank, "Bir kaos oluşmadan ocak ayındaki olağan genel kurula kadar yönetimin göreve devamının kulüp menfaatleri ve geleceği açısından en doğru karar olacağı görüş ve düşüncesindeyim." dedi.

Samsunspor yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan Vekili Mehmet Bank, "Başkanımızın basında yer alan istifasına dair beyanlar sonrası oluşan durum  değerlendirildiğinde, Süper Lig Hedefiyle sezona giren kulübümüzün bu hedeften şaşmaması, mevcut  kadronun muhavazası ve gerektiğinde takviyesi ile hedefe ulaşması için akılcı yolun yönetim kaosuna  meydan vermeden sorunun çözümü yönündedir.
Samsunspor, her üç-beş ayda yenilenen genel kurullarla yönetim oluşturmaktan büyük zarar görmüştür.
Bu itibarla, bir kaos oluşmadan ocak ayındaki olağan genel kurula kadar yönetimin göreve devamının kulüp menfaatleri ve geleceği açısından en doğru karar olacağı görüş ve düşüncesindeyim.
Sezonun devam ettiği bu ortamda GÜN, BİRLİK VÖE BEREBERLİKLE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR. ŞEHRİN BAKANINDAN,  MİLLETVEKİLİNE, SİYASETÇİSİNE, VALİSİNDEN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA, TİCARET VE SANAYİ  ODASINDAN, ESNAF VE SANATKARLARA, TÜM BİRLİK VE KURULUŞ BAŞKANLIKLARINA, İŞADAMLARIMIZDAN  İŞÇİLERİMİZE, BÜYÜK TARAFTARLARIMIZA, BAKKAL AHMET'TEN, MANAV MEHMET'E KADARA SAMSUN'DA YAŞAYAN VE SAMSUNSPOR SEVGİSİ OLAN HERKESİN DESTEK ZAMANIDIR.
Bugün, Samsunspor'un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zama9nkinden daha çok desteğe  ihtiyacı olduğu, üst düzey yöneticisi, işadamı, bürokratı, taraftarı sevenleriyle herkesin imkanları  dahilinde Samsunspor'a maddi ve manevi destek vermesinin kaçınılmaz olduğu bir gündür.
Yönetimimizin hangi şartlarda göreve gelmiş olduğu ve göreve geldikten sonra neler yaptığı veya neleri  neden yapamadığı, Samsunspor'a gönül vermiş olanlar tarafından bilinmektedir. Her konuşanın haklı  olduğu, en acımasız eleştirilerin yapıldığı, her türlü faktörün rol oynadığı, başarının profesyonel  kadrolara, başarısızlığın ise amatör yöneticilere ait olduğu futbolda, başarı için inanmak ve çalışmak,  yönetimi futbolcusu, teknik kadrosu ve taraftarıyla BÜYÜK VE BÜTÜN olmak gerekir.
SAMSUNSPOR BU ŞEHRİN MÜŞTEREK DEĞERİ, BU DEĞERE SAHİP ÇIKMAK GÖREV VE ONURUDA SAMSUNLU VE SAMSUNSPORLU  OLARAK HEPİMİZİNDİR."