100.yıl Bağımsız Gençlik Plaj Voleybolu Cumhuriyet Kupası Sona Erdi

TAKİP ET

29 Ekim Cumhuriyet Kutlamaları kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Yeşilay ile ortaklaşa düzenlenen Yeşilay 100. Yıl Bağımsız Gençlik Plaj Voleybolu Cumhuriyet Kupası sona erdi.

Pandemi kuralları göz önüne bulundurularak 23-29 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenen turnuva, bir birinden çekişmeli maçlara sahne oldu. 
29 Ekim 2020 tarihinde İlkadım Plaj Voleybolu Sahasında oynanan final maçlarında erkeklerde Samsun Voleybol Spor Kulübü rakibi 15 Temmuz Voleybol Spor Kulübünü 2-0 setle yenerek Turnuvanın Şampiyonu olurken, kızlarda ise 15 Temmuz Voleybol Spor Kulübü rakibi 15 Temmuz Voleybol Spor Kulübünü 2-0'lık setle yenerek Turnuvanın Şampiyonu oldu.
İlkadım Plaj Voleybolu Sahasında düzenlenen turnuvaya 17 bayan takımı, 9 erkek takımı katılım sağladı.


Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni öncesi konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu; Yeşilay ile birlikte organize ettiğimiz Yeşilay 100. Yıl Bağımsız Gençlik Plaj Voleybolu Cumhuriyet Kupası bugün final maçlarının ardından tamamladık. Böyle güzel bir organizasyonda yer aldıkları için Yeşilay Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Turnuvada amacımız bağımlılığa dikkat çekerek, Vatanına Milletine sağlıklı gençler yetiştirmek. Bu spor tesislerimiz bu yüzden var. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu sporcuların ve gençlerin her zaman yanında, bizlerde her zaman sizlerin yanında olacağız. Niyetimiz bütün gençlerimizin sporla iç içe olmasıdır. Samsun bir spor kentidir, Olimpiyat şehridir.

Buradan organizasyondan emeği geçen tüm personele teşekkür ediyor, tüm sporcularımızı kutluyorum' dedi.
Konuşmaların ardından sporculara madalya, kupa ve hediyelerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Yeşilay Başkan Vekili Celalettin Rahman Çelik, Spor Şube Müdürü Murat Altun, Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Turgay Ekşi, Atakum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Perçin takdim etti.

KIZLAR SIRALAMASI;
1- Selin Aşıkoğlu - Zeynep Bora (15 Temmuz Voleybol Spor Kulübü)
2 - Nisanur Fener - Beyza Bayarslan (15 Temmuz Voleybol Spor Kulübü)
3 - Efsun Aksu - Zeynep Kanat (DSİ Voleybol Spor Kulübü)
4 - Zeynep Kocaoğlu - Efsun Aksu (DSİ Voleybol Spor Kulübü)

ERKEKLER SIRALAMASI;
1- Anıl Eren - Oğuz Akgün (Samsun Voleybol Spor Kulübü)
2- Oğuzhan Yardım - Sercan Özalp (15 Temmuz Voleybol Spor Kulübü)
3- Murat Mörel - Mehmet Can Savaşcı (Samsun Voleybol Spor Kulübü)
4- Hilmi Kemal Savaş - Murat Kanbal (Samsun Marif Koleji Spor Kulübü)

100.yıl Bağımsız Gençlik Plaj Voleybolu Cumhuriyet Kupası Sona Erdi