15 Ekim'de Türkiye Bayanlar Voleybol maçları başlıyor

TAKİP ET

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig 2016-2017 Sezonu 15 Ekim'de oynanacak maçlarla başlıyor.

Sezonu deplasmanda Karayolları maçı ile açacak olan Samsun temsilcisi Büyükşehir Belediyesi Anakanet Voleybol takımı kazanarak başlamak istiyor. Takımın antrenörü Gökhan Çokşen;”Kazanarak lige başlamak istiyoruz. Bunun içinde sahada bugüne kadar çalıştığımız her şeyi yansıtmaya çalışacağız.

“Öncelikle 2016-2017 voleybol sezonunun tüm kulüplere, teknik kadrolara ve sporculara hayırlı olmasını diliyorum. Umuyorum tüm takımlar sakatlık yaşamadan başarılı bir sezon geçirirler. Bu hafta ligin ilk maçında Ankara da Karayolları Spor Kulübü ile oynayacağız. Karayolları takımı uzun süredir altyapısından yetiştirdiği genç ve yetenekli oyuncular ile mücadele ediyordu. Bu sezon iki tane yetenekli ve kaliteli yabancı oyuncuyu kadrolarına kattılar. Hedeflerinin ilk 4 takım içerisinde olmak olduğunu biliyorum, bu sebeple hem ligin ilk maçı olmasıhem de karşımızda çok kaliteli bir kadro ve kaliteli bir teknik kadro olduğunu düşününce çok güzel bir maç olacaktır. Kazanarak lige başlamak istiyoruz. Bunun içinde sahada bugüne kadar çalıştığımız her şeyi yansıtmaya çalışacağız. Karayolları teknik ekibine ve sporcularına da başarılar diliyorum.” Dedi.

Takımın kaptanı Deniz Hakyemez; İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve yaptıkları hazırlık maçları ve turnuvaların eksiklerini görüp düzeltmek için faydalı olduğunu söyleyen kaptan Hakyemez;

“Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Gerek Almanyada katıldığımız özel turnuva gerekse Samsun’da oynadığımız hazırlık maçları bize eksiklerimizi gösterdi. Oyuncumuz Anna’nın da milli takımdan dönmesiyle şuanda tam takım halinde çalışıyoruz. İlk maçlar herzaman zordur ve önemlidir. Bu nedenle rakibimizi ciddiye alıyoruz ve maçtan galip gelmek istiyoruz. İnşallah tüm sporcular için sakatlıksız başarılı bir sezon olur.” Diye konuştu.