Adana Demirspor Samsunspor maçı hangi kanal da?

TAKİP ET

Samsunspor deplasmanda Adana Demirspor ile 23 Ocak Pazartesi günü saat 18:30'da karşı karşıya gelecek. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadında oynacak olan karşılaşma seyircisiz oynanacak.

Adana Demirspor Samsunspor maçı ne zaman, Adana Demirspor Samsunspor maçı saat kaçta?, Adana Demirspor Samsunspor maçını canlı izle! Adana Demirspor Samsunspor maçı hangi kanalda? Adana Demirspor - Samsunspor maçı neden seyircisiz oynanıyor? gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Samsunspor deplasmanda Adana Demirspor ile 23 Ocak Pazartesi günü saat 18:30'da karşı karşıya gelecek. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadında oynacak olan karşılaşma seyircisiz oynanacak.

TFF 1. lig ekibi Adana Demirspor Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.
TFF1. Lig’in 18. Haftasında, seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada Adana Demirspor Samsunspor ile Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadında mücadele edecek.
Adana Demirspor ile Samsunspor karşılaşması 23 Ocak Pazartesi günü saat 18:30’de oynanacak.
Karşılaşma TRTSPOR’dan naklen yayınlanacak. 

Adana Demirspor - Samsunspor maçı neden seyircisiz oynanıyor
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor’a taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama cezası verdi. PFDK’dan yapılan açıklama da, "15 Ocak’ta oynanan Mersin İdmanyurdu maçında, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ‘ihtar Cezası’ ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Maraton Üst Tribün A,B,C,D, Güney Maraton Üst Tribün E,F, Kuzey Kapalı A ve B bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada Adana Demirspor Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verildi"