Amatör Ligler Yarına Kitlendi

TAKİP ET

TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, TFF Amatör İşler Kurulu'nun yarın toplanarak amatör liglerin durumunu için bir karar vereceğini söyledi. Özbulut, "Çıkacak kararın camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Corona virüsü tedbirleri anlamında tüm spor faaliyetleri iptal edilirken, salgının kontrol altına alınıp, normalleşme konusunda bir takım adımlar atılırken Samsun’da mücadele eden amatör kulüpler liglerin akıbetini merak ediyor. TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, kulüplerin merak ettiği açıklamayı yaptı. Özbulut, konu ile ilgili kararı Federasyonun vereceğini söyledi.

ZORLU VE SIKINTILI SÜREÇ
Tüm kulüplerin liglerdin durumunun ne olacağını merak ettiğini dile getiren Özbulut, "Amatör kulüplerimiz zorlu ve sıkıntılı süreçten geçiyor ve liglerin akıbetini merak ediyor. Bunun bilincindeyiz. Amatör İşler Kurulu ile yaptığımız görüşmeler konusunda Türkiye Futbol Federasyonun yarın toplanarak amatör liglerle ilgili bir karar alacağını ifade ettiler" dedi. 

GEREKLİ BİLGİLER ALINDI
Kararla ilgili çeşitli spekülasyonların olduğunun altını çizen Özbulut, "Liglerin durumu ile ilgili kesin kararı Federasyon verecek. Çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Fakat bununla ilgili tek karar merci Federasyondur. Karar öncesinde illerden liglerin durumu ile ilgili bilgi aldılar. Dolayısı ile bunları göz önüne alarak bir karar çıkacak. Çıkacak kararın camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.