Anakent yeni sezon çalışmalarına başladı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'un, Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele eden takımı ile Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi'nde bulanan takımı bugün sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Kadir Koçak, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Salonu’nda çalışan erkek basketbol ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde çalışan bayan voleybol takımının ilk idmanlarını ziyaret etti. Başkan Kadir Koçak, Basketbol Genel Menajeri Osman Rendeci, Başantrenör Servet Özsüner, Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Kara, Voleybol Antrenörü İsmail Yengil, ve sporcularla konuştu. Basketbol ve voleybol takımının sporcularına kulüp olarak hedeflerinin en üst lige yükselmek olduğunu belirten Koçak, sakatlıksız ve kazasız bir sezon geçirmelerini diledi. 

Kulüp Başkanı Başkan Kadir Koçak, “Bu sene geçmiş tecrübelerden de yola çıkarak, çok daha titiz olmaya çalıştık. Temel kriterimiz karakterlerdi. Sportif kariyeler önemli. Ama düzgün insanları bir araya getirmekti temel amacımız. Çok şükür ona ulaştık diye düşünüyorum. İnşallah amaçladığımız sonuca hep birlikte ulaşacağız. Kurumsal bir takımız. Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni temsil ediyoruz. İçerde dışarda ortamda bu kurumu temsil edecek tutum ve davranışlar sergileyeceğiz. Bir çok alanda ilk olduğumuzu düşünüyorum. Samsun diğer taraftan spor kenti oldu. Bunu son olimpiyat oyunlarında da gördük. Samsun sportif anlamda çok keyifli bir şehir. Benim hayat felsefemde 5 tane ‘S’ var. Bu 5 ‘S’ den birincisi sevgi. Sonra saygı, samimiyet, sorumluluk ve Samsun. Benim felsefem bu. Bu 5 felsefem içerinde Samsun olmazsa olmazım. Diğerleri ise tamamen karakterle alakalı bir durum” dedi.