Anakentspor deplasmanda Kazan Belediyespor'a konuk olacak

TAKİP ET

Türkiye Voleybol 1. Ligi'nin 3. Haftasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor deplasmanda Kazan Belediye Spor'a konuk olacak.

2’de 2 yaparak güzel bir başlangıç yapan SamsunBüyükşehir Belediyesi Anakent Spor, Ankara deplasmanından kayıpsız dönmek istiyor.

Sahaya çıktıkları her maçımızı kazanmak için ter dökeceklerini ifade eden takımın tecrübeli orta oyuncusu Aslı Türker;“Sezonun 3. Maçına çıkıyoruz. Bu sezon Sultanlar Ligine çıkmak için birçok takım mücadele etmekte ve hiçbir maçımız kolay geçmeyecek. Sahaya çıktığımız her maçımızı kazanmak için ter dökeceğiz. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor’u layık olduğu Sultanlar ligine taşıyacağız. Sakatlıksız, başarı dolu güzel bir sezon dilerim bütün takımlara ve sporcu arkadaşlara.”

Takımın liberosu Çerağ Düzeltir; “Bu haftada diğer haftalar gibi güzel bir galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum.”

“Artık 3. haftaya geldik hedeflerimiz doğrultusunda güzel ilerliyoruz. Takım olarak iyi işler yaptığımıza ve çok çalıştığımıza inanıyorum. Bu haftada diğer haftalar gibi güzel bir galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarım da aynı istikrar ve düşünceyle hazırlanıyor bu maça. Tek dezavantajımız evimizde oynamayacak olmamız ama bunu avantaja çevirecek staff ve oyunculara sahibiz. Tecrübeli bir takımız ve bu maçı da zorlanmadan atlatacağımıza inanıyorum. Takımımızın da aynı istek ve hırsla maça çıkacağına eminim. Umarım istediğimiz sonucu alır, hedefimiz olan noktaya bir adım daha yaklaşmış oluruz.” Dedi.