Ankaraspor-Samsunspor maçı saat kaçta, canlı yayın hangi kanalda?

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, 27 Aralık 2020 Pazar günü saat 19:00 da deplasmanda karşılaşacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ankara Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak ve her iki takım açısından da büyük önem arzeden karşılaşmada hakem Onur Özütoprak düdük çalacak. 
TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşma öncesinde kırmızı beyazlı ekipte moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Samsunspor 15 maçta 27 puan toplayarak zirve takibini devam ettiriyor. Ankaraspor ise 14 maçta topladığı 9 puan ile küme düşmeme mücadelesi veriyor.
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınma, 5’e 2 top kapma ve yarı sahada oyunun ardından son buldu.
Ankaraspor - Samsunspor maçı TRT SPOR'da
TFF 1. Lig'in 16. haftasında Ankaraspor ile Yılport Samsunspor karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.
TFF 1. Lig'de futbol heyecanı 16. hafta ile devam ediyor. Ligde maç eksiği bulunmayan Samsunpor, 15 maçta topladığı 27 puanla ligin 3. sırasında yer alıyor. Ankaraspor ise 14 maçta 9 puanla 17. sırada bulunuyor.  

AnkarasporSamsunspor maçı