Aşmak için hareket tüm hızıyla devam ediyor

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı' nın destekleriyle, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Beyazay Derneği' nin başlattığı "Aşmak İçin Hareket" etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye'de 72 yurt dışında 7 adet şubesi bulunan ve bugüne kadar engelli ve yakınlarına birçok hizmetin ulaşmasını sağlayan Türkiye Beyazay Derneği' nin, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün desteğiyle gerçekleştirdiği etkinlik Samsun İlkadım 23 Nisan Ortaokulu Spor Salonunda, saat 13:00' de başladı. Etkinliğe gençler, basketbol, minyatür golf, masatenisi, voleybol, langırt, bilek güreşi dallarında eğlenceli dakikalar geçirdiler.

23 Nisan Ortaokulu öğrencileriyle, 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerinin kaynaştığı Aşmak İçin Hareket etkinliğine; OMÜ Yrd.Doç.Dr.Yaşar BARUT, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular ve Engelli Sporcular Şube Müdürü Gaye GÜMÜŞ, Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şube Başkanı Mehmet AKBULUT ve Başkan Yardımcısı Veysel KÖROĞLU, Samsun Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı Emine DEMİREL, İşitme Engelliler Derneği Başkanı Bülent SÖZER katıldılar.

Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı etkinlik katılımcıların bir arada fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.