Bakan Çağatay Kılıç Ustalarla Sahaya İnecek

TAKİP ET

Bakan Çağatay Kılıç 'Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' projesinin başarılı olduğunu belirterek, ustalarla sahaya inip maç yapmak istediğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  ’Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ Projesi’nin ustaları Tanju Çolak, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş ve Hasan Vezir'in yer aldığı Kanal 24’te yayınlanan ve Jess Molho'nun sunduğu ‘’ortaya konuşalım’’ programının konuğu oldu.  Deneyimli futbolcular projeyle ilgili izlenimlerini paylaştı.



Programa telefon bağlantısıyla katılan Gençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç projeyi ‘’Ben öncelikte tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum başta Tanju çolak beye Böyle proje için bizden destek istedi. Açıkçası zaten zihnimden geçen acaba nasıl ülkemize büyük hizmetler yapan gençlerimizin örnek aldığı ve kariyer açısından da olmak istedikleri insanlarla onları nasıl bir araya getirebiliriz derken böyle bir şey geldi önümüze. Şu an kadar aldığımız geri dönüşlerde çok güzel.  Projen gerçekten de gençlerimiz tarafından çocuklarımız tarafından çok benimsenen bir çalışma oldu. Van’da Batman’da çok güzel yankılar aldık çocuklarımız çok mutlu olmuş gençlerimiz çok mutlu olmuş. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.’’ sözleriyle anlattı.



Bakan Çağatay kılıç, projenin uzatılacağını da belirterek, ’Ben arkadaşlar ile konuştum projenin uzatılması konusunda talimatlarım oldu çünkü çok güzel geri dönüşler var bu çok önemli bir proje oldu.‘’ dedi.  Bakan Çağatay Kılıç, ilk fırsatta bir ildeki programa ustalarla birlikte katılarak maç yapacak istediğini belirtti.



Bakan Çağatay Kılıç ayrıca Malazgirt zaferinin yıldönümü  programı çerçevesinde gittiği ilçede çocuklarla yaşadığı bir olayı da paylaştı. İlçede yaşayan ve Malazgirt dışına çıkmadıklarını belirten 45 çocuğu, Ankara ve İstanbul’a davet ettiğini  kaydeden bakan Çağatay Kılıç, çocukların yaşadığı mutluluğu da anlattı. ‘’Bakın geçen hafta Malazgirt’te bir araya geldiğimiz 45 kadar genç yavrumuzu İstanbul’da ve Ankara’da ağırladık hayatlarında ilk kez boğazı gördüler Ankara’yı gördüler Anıtkabir’i Hacı Bayram’ı gördüler ben inanıyorum ki bunları gördüklerinde de bizlerle buluştuklarında da mutlu oluyorlar.’’