Bakan Kılıç: UEFA kararını gözden geçirmeli

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş - Olympique Lyon maçı öncesi UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği iki yıl ertelemeli bir yıl men cezasını değerlendirirken, 'Gözden geçirilmesi gereken bir karar. Hem aynı cezanın verilmesinin hem de içeriğinin gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği iki yıl ertelemeli bir yıl men cezasını değerlendirirken, “Gözden geçirilmesi gereken bir karar. Hem aynı cezanın verilmesinin hem de içeriğinin gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, NTV canlı yayınında, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde Beşiktaş’ın Olympique Lyon ile oynadığı ilk maçta yaşanan olaylar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği cezayı değerlendirdi.

Bu akşam İstanbul’da oynanacak kritik maç öncesi bir yorum yapmak istemediğini dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, UEFA'nın kararına en büyük cevabı Beşiktaş’ın sahada vereceğini söyledi. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edeceğine inandığını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, misafir takımın en iyi şekilde ağırlanmasını istediğini de belirterek, şöyle dedi:

“UEFA’nın kararına maç bittikten sonra bakarız, ama gözden geçirilmesi gereken bir karar. Hem aynı cezanın verilmesinin, hem de içeriğinin gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. Sorumluluk üstlenen kulüp ile misafir olan bir kulüp... Beşiktaş Kulübü itirazını yapacak. Biz de elimizden ne geliyorsa ortaya koyacağız.”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç