Başarılı haltercilerden Özyurt'a ziyaret

TAKİP ET

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT, 15 Yaş Altı ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası' dan derecelerle dönen bayan halter sporcularımız Melda LEVENT, Büşra Nur SEMİZ ve Antrenörleri Gökhan GÖKTAŞ' ı makamında kabul etti.

20-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Rize' de  40 ilden 630 sporcu katıldığı, 15 Yaş Altı ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında Samsun' lu bayan Halter sporcularımız Melda LEVENT 69 kg'da U15 Halter Yıldızlar Türkiye Şampiyonu oldu.

Büşra Nur SEMİZ şampiyonanın en iyi süper teknik sporcusu seçilerek Ankara TOHM merkezine Milli Takım kampına davet edildi. Milli takım kampında iyi performans göstermesi durumunda 9-16 Eylül 2016 tarihlerinde Polonya'da yapılacak olan Avrupa Halter Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecektir.

Spor yaşamları boyunca çok çalışmaları gerektiğini belirten İl Müdürü Güven ÖZYURT, ''Spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman sürecektir. Büşra Nur SEMİZ sporcumuza Avrupa yolunda başarılar diliyorum. Umarım iyi bir başarı elde edip bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırır. Bizlere her daim olanaklar sunan, bu organizasyonların gerçekleşmesini sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın  Akif Çağatay KILIÇ' a teşekkür ediyorum'' dedi.
Sohbetin ardından ÖZYURT, sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.