Başkan Uyanık Samsunspor İçin İzmir'de!

TAKİP ET

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, Altınordu AŞ Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Uyanık, Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın, Danışmanı Hakkı Yeşilyurt ile birlikte Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi.

Samsunspor'un şirketleşme sürecinin tamamlanmasına az bir süre kala Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, 1. Lig'de mücadele eden Altınordu AŞ'yi ziyaret ederek bilgi aldı.

'HAYALİM ÖZKAYNAKTAN FUTBOLCU YETİŞTİRMEK'

Altyapı organizasyonu hakkında detaylı bilgi alan Uyanık, ziyaretin ardından Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Altınordu Kulübü'nün Türkiye'de gıpta edilecek bir kulüp olduğunu vurgulayan Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Benim de hayalim; Yabancı futbolculardan arınmış sadece özkaynağından ürettiği futbolculardan kurulu bir takım kurmaktı. Böyle bir sistemi Altınordu'nun gerçekleştirdiğini gördüm. Tesisleri ve organizasyonu yerinde görünce, futbol endüstrisinin içinde bizim hayalimizi hayata geçirebilecek insanlar olduğunu anlamış oldum. Mehmet Bey ile bundan sonra da karşılıklı ilişkimizin devam edeceğini umuyorum" dedi.

UYANIK'TAN JEST:

Samsunspor Başkanı İsmasil Uyanık, Altın Ordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'a adının yazılı olduğu Samsunspor forması ve Mustafa Kemal Atatürk biblosu hediye etti.

ÖZKAN: "SAMSUNSPOR'UN YERİ SÜPER LİG"

İsmail Uyanık'ın Türk futbolunun çok önemli aktörlerinden biri olduğunu belirten Altınordu Kulübü Başkanı Özkan ise, "Samsunspor'un şu andaki konumundan çok çabuk toparlanacağına inanıyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, bizim için sembol kentimizin yerinin Süper Lig olduğunu düşünüyorum. İsmail Bey ile 30 milyon genci olan bu ülkenin çocuklarına güvenmek gerektiği ve biz yetişkinlerin çocuklarımıza gerekli imkanı sağlamak gerektiği konusunda mutabıkız. Bu sebepten ötürü çok mutluyum. Samsunspor bu yeni yönetimle hem sportif başarılarla Süper Lig'e doğru gidecektir, hem de özkaynağa yönelerek iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.
Kaynak;samsungazetesi