Başkan Yıldırım Tuzlaspor maçını tribünden izleyecek, Tomane'den mesaj var

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, 03 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Başkan Yıldırım maçı tribünden izleceği öğrenilirken, golcü oyuncusu Tomane'nin de teknik heyete hazırım mesajı verdiği ifade edildi.

Yılport Samsunspor, 03 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman pas çalışması ile ısınma, 4’e 4 jokerli oyun, 9’a 9 minyatür kaleli oyun, 2’ye 2 ve 3’e 3 dar alan oyunu ile 10’a 10 kalecili yarı sahada oyunun ardından son buldu.

Başkan Yıldırım maçı tribünden izleyecek
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, uzun süredir yaşadığı sağlık problemleri yüzünden bu sezon takımın hiçbir maçında yer alamadığını; bu durumun kendisini çok üzdüğünü söyledi. Covıd - 19'un yan etkilerinden yüzde yüz olarak kurtulamadığını söyleyen Başkan Yıldırım, "Bu zamana kadar oyuncu ve teknik ekibimizle sürekli video konferans kanalıyla görüşmeler yaptım. Ama artık Tuzlaspor maçında oyuncularımla yüzyüze görüşmek onlara maç öncesinde motivasyon konuşması yapmak istiyorum. Sağlığım umrumda değil. İstanbulspor maçında olduğu gibi yine aynısını yapacağım. Bu kez bir fark olacak maçı tribünden de izleyeceğim" diye konuştu. 

Tomane hazır mı?
Yılport Samsunspor’un uzun süredir sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen golcü oyuncusu Tomane, Teknik heyete hazırım mesajı verdiği öğrenildi. 
Portekiz’li futbolcu antrenmanlardaki hırs ve çalışkanlığı ile göz doldurmaya devam ediyor. Nadir Çiftçi’nin yokluğunda ve Mathias’ın formsuzluğu nedeniyle Tomane’nin Tuzlaspor deplasmanında ilk 11 de olması beklendiği öğrenildi. 

Tomaneden mesaj var