Başkente Samsun çıkarması!

TAKİP ET

TFF 1. Lig'in 6. Haftasında Ankaragücü maçını izlemek için akın akın Ankara'ya giden Samsunsporlu taraftarlar Başkentte renkli görüntüler sergiledi.

 Samsun Haber - Samsunspor'un deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü karşılaşması için Ankara’ya akın eden vefalı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmıyor. Gece yarısı Samsun’dan yola çıkan birçok taraftar grubu sabah saatlerinde başkentte vardı.  Bu gruplar arsında en güzel görüntüleri veren “Samsunsporlu Aileler” adıyla bilinen ve uzak yakın demeden tüm deplasman maçlarına giden grup verdi. Cüneyt Şenkal’ın başkanlığını yaptığı “Samsunsporlu Aileler” grubuna sadece aileler katılabilirken, 6 aylık bebelerden 70’lik dedelere kadar her yaştan insan yer alabiliyor. 

GECE YARISI YOLCULUK BAŞLADI

Gece yarısı yola çıkan “Samsunlu Aileler” sabah saatlerinde Ankara’ya ulaştı. Akşam saat 19.00'da başlayacak olan maç öncesi Ankara’yı gezen Samsunlu Aileler, önce merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarını ardından da Anıtkabri ziyaret ederek çocuklarına Atatürk’ü anlattılar.  Anıtkabirden Atatürk anısına çeşitli hediyeler astın alan Samsunlu Aileler maç başlamasına saatler kala maçın oynanacağı Ankara 19 Mayıs Stadyumuna hareket etti. Taraftarların tek dileği Ankaragücü maçından üç puan alarak kötü gidişata dur denilmesiydi. 

SAMSUN KAZANMAK ZORUNDA

Akşam saat 19.00’da başlayacak olan Ankaragücü - Samsunspor maçını Burak Şener yönetecek. Şener’in yardımcıları ise Mehmet Şahan Yılmaz, Burak Cansız ve Selim Özden olarak açıklandı. Gözlemciler ise Aykut Gümülü, Berk Özbek, Gökhan Özsavaş ve Barış Birinci. Karşılaşmayı Bein Sports Max 2'den canlı olarak yayınlayacak. 6 haftada taraftarlarına hayal kırıklığı yaratan kırmızı beyazlılar, Ankaragücü müsabakasına kesin galibiyet hedefiyle çıkacak. Yenilgi halinde Teknik Direktör Alpay Özalan’ın takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.