Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası VakıfBank'ın

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank ile Fenerbahçe Grundig karşılaşırken, Bakan Çağatay Kılıç müsabakayı 3-0 galip tamamlayarak şampiyon olan Vakıfbank için tebrik mesajı yayımladı.

Geçtiğimiz sezon Teledünya Süper Kupa ve Acıbadem Voleybol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank ile Lig’de ve Kupa’da ikinci olan Fenerbahçe Grundig, 21 Ekim tarihinde Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası kapsamında karşı karşıya geldi.

Ankara Başkent Voleybol Salonu’nun kapılarını araladığı mücadeleyi 25-20, 25-18 ve 25-23’lük setlerle 3-0 önde noktalayan VakıfBank, şampiyonluk kupasını kazanan taraf oldu.

VakıfBank’ın şampiyonluk kupasını ve madalyasını, Fenerbahçe Grundig takımının ise ikincilik madalyasını aldığı ödül törenine Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz da katıldı.

“Fair Play Çerçevesi İçinde Bir Karşılaşmaya İmza Attılar”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, zorlu müsabakadan galip ayrılan Vakıfbank için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:

“Gerek Milli takımımız gerekse kulüplerimizin elde etmiş oldukları başarılar, hiç şüphesiz ki her birimiz için büyük bir sevinç kaynağı. Bu başarılara büyük ölçüde katkıda bulunan VakıfBank ile Fenerbahçe Grundig, Spor Toto Şampiyonlar Kupası kapsamında karşılaştı. İki taraf da fair play çerçevesi içinde bir karşılaşmaya imza attı. Başta şampiyonluk kupasını kazanan Vakıfbank’ı tebrik ediyor, ikinci olan Fenerbahçe’ye gelecek dönemler adına başarılar diliyorum. Aynı zamanda Ankara Başkent Spor Salonu’nu dolduran sporseverlerimize de teşekkür ediyorum.”