Bayrampaşa Samsunspor maçı ne zaman hangi kanalda?

TAKİP ET

Bayrampaşa Samsunspor maçı için nefesler tutuldu. Futbol severlerin merak ettiği soru ise Bayrampaşa Samsunspor maçının hangi kanalda izleyici karşısında olacağı. Son 6 maçını kazanan Samsunspor, Bayrampaşa deplasmanında da 3 puan için sahada olacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta oynadığı son 6 maçı kazanarak önemli bir başarıya imza atan Samsunspor'da sıradaki hedef Bayrampaşa. Samsunspor, hafta sonu oynanacak olan Bayrampaşa maçında da sahadan galibiyetle ayrılmak ve çıkışını sürdürmek istiyor. Samsunspor ligde galibiyet serisi yakalarken Bayrampaşa cephesinde ise moraller bozuk. Ligde oynadığı 9 maçta sadece 1 galibiyet alan Bayrampaşa, Samsunspor karşısında mucizeyi gerçekleştirebilmek için sahada olacak.

HEDEF ATATÜRK OLİMPİYAT STADI

Samsunspor yönetimi Bayrampaşa maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması için girişimlerine başladı. Kritik mücadelenin Olimpiyat Stadı'nda oynanması durumunda binlerce Samsunspor taraftarının tribünde yerlerini alması bekleniyor.

BAYRAMPAŞA SAMSUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

27 Ekim Cumartesi günü saat 13:30'da başlayacak olan Bayrampaşa Samsunspor maçını canlı olarak yayınlayan herhangi bir kanal bulunmuyor.
Kaynak; samsunhaber