Besim Durmuş Çarşambaspor'dan istifa etti, işte yeni hoca!

TAKİP ET

Çarşambaspor'da Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibi istifa etti. Durmuş'un yerine Ali Bilgici ile her an anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Geçen hafta liderlik koltuğuna oturan ve Fatsa'ya yenilerek üçüncü sıraya gerileyen Çarşambaspor'da Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibi istifa etti. Durmuş'un yerine Geçtiğimiz yıllarda 2 kez Çarşambasporu 3.ligde çalıştıran ve ilk sezonda 4. İkinci sezonda ise ligi 3.sırada tamamlayan Samsunlu teknik adam Ali Bilgici ile her an anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Durmuş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "3 yıllık bir projeyle göreve gelmiştik. Ancak burada gergin bir ortam var. Bir futbolcunun üzerinden gelişen süreçte de, maalesef büyük bir özveri ile çalıştığımız neredeyse 24 saatimizi ayırdığımız kulübümüzden istifa ettik. Bizler Samsunluyuz ve Çarşambaspor'un her zaman başarılı olmasını isteriz. Hem bizler hem de Çarşambaspor için hayırlısın olsun" dedi. 

ÇARŞAMBASPOR'DA ALİ BİLGİCİ SESLERİ
Çarşambaspor da Bugün Görevinden istifa eden Teknik direktör Besim Durmuş'un yerine Geçtiğimiz yıllarda 2 kez Çarşambasporu 3.ligde çalıştıran ve ilk sezonda 4. İkinci sezonda ise ligi 3.sırada tamamlayan Samsunlu teknik adam Ali Bilgici ile her an anlaşmak üzere olduğu ve Başkan ile bir araya gelip ufak tepek detaylarıda hallettikten sonra Çarşambasporun başına geçeceğini bilgilerini öğrenildi.