Boluspor - Samsunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TAKİP ET

TFF 1. Lig'in 32. haftasında Samsunspor deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Boluspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Boluspor - Samsunspor maçı 25 Nisan Pazar günü saat 20:30'da TRT Spor'da canlı yayınlanacak fakat tüm maçlar saat 20,30 da olduğu için yayıncı kuruluş maçları konferans yayın olarak yani dönüşümlü olarak verecek. trtspor.com.tr'den ise naklen yayınlanacağı açıklandı.
(Konferans yayın- TFF 1. LİG FUTBOL KARŞILAŞMALARI DÖNÜŞÜMLÜ YAYIN (Canlı) şeklinde TRT Spor yayın akışında görülen uygulamada TFF 1. Lig'in 32. haftasın maçları dönüşümlü olarak yayına aktarılacağı belirtildi. 
Bu akşam ayrıca; 
ADANASPOR A.Ş.    - BEREKET SİGORTA ÜMRANİYESPOR    
AYDENİZ ET BALIKESİRSPOR - ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ
AKHİSARSPOR - ALTAY    
TUZLASPOR A.Ş.    - ADANA DEMİRSPOR    
MENEMENSPOR A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR    
BURSASPOR - İSTANBULSPOR A.Ş.    
ANKARASPOR - ROYAL HASTANESİ BANDIRMASPOR    
ALTINORDU - GZT GİRESUNSPOR
maçları da saat 20,30 da oynanacak.

Ayrıca; Spor Toto 1. Ligin 32’nci haftasında Samsunspor'un deplasmanda oynayacağı Beypiliç Boluspor maçını Sarper Barış Saka yönetecek.
25 Nisan Pazar saat 20.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Beypiliç Boluspor – Yılport Samsunspor maçını Antalya bölgesinden üst klasman hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Gökhan Barcın ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Batuhan Gültek görev alacak.

Boluspor Samsunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak