Burak Yılmaz'dan İlk Kez Duyacaksınız

TAKİP ET

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz, siyah beyazlı kulübün Instagram hesabında çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın açıklamaları şöyle;
"Ramazan ayı hayırlı olsun, Allah herkesin oruçlarını kabul etsin. Bu mübarek ayla birlikte de başımızdaki salgın belası inşallah bitsin. Diğer ülkelere göre daha iyi durumdayız. Ancak ne olursa olsun bir can bile vermemiz üzüntü verici. Ölenlerin hepsine Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Yaşananları yakından takip ediyorum. Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın iyi bir takipçisiyim. Süreç kontrol altına alınıyor gibi ama dilimizi ısıralım.

"35 GÜNDÜR EVDEYİM"
Böyle bir süreç başımıza ilk kez geliyor. Ne kadar inatçı ve sağlam olursak, bu işi o kadar yakın sürede halledebiliriz. Biz de evdeyiz, çıkamıyoruz. 35 gündür evdeyim. Bir yılda ilk kez 35 gün evde oturmuş olabilirim.

"BEŞİKTAŞLILIK BABADAN"
Beşiktaşlılığım babadan geliyor. Babam da Beşiktaş'ta forma giydi, bana da nasip oldu. Allah'a şükürler olsun kaptanlığa kadar geldik. Samimi duygularımı söyleyeceğim ama 'Yeter artık' diyecekler, o yüzden kısa keseceğim.    

"BEŞİKTAŞLILIĞIM SORGULANMASIN"
Antalyaspor ile 1. Lig'e çıktık, Başkan Menderes Türel, beni yanına çağırdı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediğini söyledi; "Nereye istersen, seni oraya vereceğim, rakamlar aynı" dedi. Ben de "Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile hiç görüşmeyin, beni Beşiktaş'a verin' dedim. Benim Beşiktaşlılığım böyledir. Beşiktaşlılığım sorgulanmasın"

"SERGEN HOCA BENİ ŞAŞIRTTI"
Sergen Hoca'yı da küçükken çok izledim. Başımızda hoca olmasıyla bu sözlerimin alakası yok. Onunla iyi bir diyaloğumuz var. Hocalığı da olumlu anlamda beni çok şaşırttı. Üzerimizden elini çekmiyor.    

"ŞENOL GÜNEŞ:SENİ ALACAĞIM, KİMLE GÖRÜŞMEMİZ GEREK"
Gençken hatalarım oldu. Beşiktaş'tan gönderildim, Fenerbahçe'den gönderildim, Eskişehirspor'dan gönderildim. Sonrasında Şenol Güneş'in Kore takımıyla idmanını televizyondan izledim. İdman bitti, Şenol Hoca aradı ve 'Seni alacağım, kimle görüşmemiz gerek, Fenerbahçe mi, Eskişehirspor mu?' diye sordu. Ben de 'Beni ne yapacaksın hocam' dedim, 'Sen karışma' dedi.    

"BEŞİKTAŞ MAÇLARINI HEP İZLEDİM"
Galatasaray ve Trabzonspor, Avrupa çapında bir oyuncu olmamı sağladı. Her takımın formasını öptüm ama Trabzonspor ve Galatasaray'da Beşiktaşlı olduğumu bilirlerdi. Beşiktaş maçlarını hep izlerdim, bunu herkes bilirdi.  

"VODAFONE PARK'IN AÇILIŞI"
Çin'de oynarken, o sırada Vodafone Park'ın açılışı vardı. Beşiktaş'ta oynayan bir futbolcuyu aradım ve o anları bana göstermesini istedim. O sırada ben de tezahüratlar yaptım."    

"EN SEVDİĞİ BEŞİKTAŞ MARŞI"
“En sevdiğin Beşiktaş marşı hangisi?” sorusuna Burak Yılmaz “Trabzonspor’da oynarken ısınmaya çıktığımızda ilk kez duymuştum. ‘Kalbimin en orta yerinde, büyük bir yangın var alevler içinde...’ Bunu duyunca tüylerim diken diken olmuştu.” şeklinde cevap verdi.