Canik'in judocuları gururlandırdı

TAKİP ET

Tokat'ta yapılan Okul Sporları Yıldızlar Judo Yarı Final maçlarında 5 altın, 3 bronz madalya kazanarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden Samsun Canik Belediyespor Judo Takımı'nın 8 sporcusu gururlandırdı.

Samsun Canik Belediyespor Judo Takımı bünyesindeki İnönü Ortaokulu öğrencileri, Tokat'tan madalyalarla döndü. Okul Sporları Yıldızlar Yarı Final maçlarında mücadele eden 9 sporcudan 8'i madalyayla döndü. Yarı final müsabakalarında 5 altın, 3 bronz madalya kazanan minik judocular, 1 Nisan'da Afyon Karahisar'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. 

TOKAT'TA BÜYÜK BAŞARI
Büyük başarı elde eden Yunus Emre Akgöl, Emir Öz, Uğur Demircan, Elçin Fener ve Buse Hacıoğlu altın madalya kazanırken, Mustafa Güneş, Doğan Tosun ve Ecem Sonay Birinci Samsun'a bronz madalyayla döndü. Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden sporcular, şampiyonada Samsun'u en iyi şekilde temsil edecekleri ve madalyalarla dönecekleri sözünü verdi.

YENİ BAŞARI SÖZÜ
Desteklerinden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür eden Judo Antrenörü Barış Özen, "Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Yarı Final müsabakalarında sporcularımızın önemli bir başarı elde etmesi bizleri mutlu etti. Şimdi ara vermeden Türkiye Şampiyonası'na hazırlanacağız. İnanıyorum ki sporcularımız Afyon Karahisar'daki Türkiye Şampiyonası'ndan da madalyalarla dönecektir" dedi.