Canikli minik basketbolcular şampiyon oldu

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyespor U14 Takımı, Atakum Belediyespor'u 76-23 mağlup ederek şampiyon oldu. Canikli minik basketbolcular, Samsun'u Sinop'ta Karadeniz Şampiyonası'nda temsil edecek.

Alt yapıya önem veren Samsun Canik Belediyespor Basketbol Kulübü'nün U14 Takımı, Samsun Şampiyonu oldu. Final maçında Atakum Belediyespor U14 Takımını 76-23 mağlup ederek şampiyon olan Samsun Canik Belediyespor U14 Takımı, Pazartesi günü Karadeniz finalleri için Sinop'a gidecek ve Samsun'u temsil edecek. Daha önce Türkiye ikincisi olan Canikli minik basketbolcular, Sinop'taki finallerde de şampiyonluk hedefliyor.

'ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ'
Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan final maçını Kulüp Başkanı Ercan Bayrak ile birlikte izleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, takım oyuncularını ve antrenör Mehmet Küntüşlü'yü başarılarından dolayı tebrik etti. Minik oyuncaların Sinop'tan da Samsun'u başarıyla temsil edeceğine inandığını söyleyen Başkan Genç, "Kulübümüz alt yapıya önem veriyor. İnşallah bunun meyvelerini ileriki yıllarda alacağımıza inanıyorum. Minik sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri gelecek adına umutlandırıyor" dedi.

canik belediyespor