Çarşamba Ragbi Takımın'dan Başkana Ziyaret

TAKİP ET

Çarşamba'da 2019 yılında ilk kez kurulan Çarşamba Ragbi Takımı Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenecek 2020 sezonu U18 Erkekler 7'li Ragbi Türkiye Şampiyonasına katılacak. Çarşamba Ragbi Takımı Sezon öncesi Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ı makamında ziyaret ederek sezon hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat PAZAN, Çarşamba Belediyesi Spor Koordinatörü Mücahit OKUYUCU, Kulüp Başkanı Nevzat AKKAYA, Ragbi İl Temsilcisi İrfan ATASOY, Antrenör Erkan GÖRAL ve sporcular yer aldı. Çarşamba Ragbi Takımı Başkan Halit Doğan'a isminin yazılı olduğu kulüp formasını hediye etti. Belediye Başkanı Halit Doğan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederken "Sporun ve Sporcunun her zaman yanındayız. Çarşamba ragbi takımımıza desteğimiz tamdır." diyerek sezon öncesi takım hazırlıları ile ilgili bilgi aldı ve Çarşamba Ragbi takımına yeni sezonda başarılar diledi.

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat PAZAN, “Ragbi son günlerde ülkemizde gelişmekte olup, Samsun da Ragbinin lokomotif şehirlerden bir tanesidir. Aynı zamanda Samsun Türkiye'nin en köklü kulüplerine sahiptir. Alt yapıya önem veren Çarşamba Belediyesi yakından takip ettiği ragbi branşına alp yapı desteği vererek ilçesinde bir U18 Erkek 7'li ragbi takımı ve bir yıldız kız ragbi takımı  kurulmasına öncü olarak ragbi sporuna desteklerini sunmuştur. Türk ragbisine ve Türk sporuna olan katkılarından ötürü Çarşamba Belediye Başkanı Sayın Halit DOĞAN'a teşekkür ederim" dedi. Çarşamba Ragbi Kulübü Başkanı Nevzat Akkaya; "Öncelikle Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan'a desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Çarşamba'da ragbi sporunu gençlerle tanıştırmak için  çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Hedefimiz Çarşamba Ragbi takımımızın kısa sürede güzel başarılara imza atmasıdır." diye konuştu.
Antrenör Erkan Göral da başkan Halit Doğan’a her zaman yanlarında olduğu ve desteklediğini için kulüp adına teşekkür etti. Göral "Ziyarette bizleri yalnız bırakmayan Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanımız Sayın Murat Pazan'a ragbi branşının Çarşamba’da ve Türkiye’deki hızlı gelişimindeki katkısından ötürü teşekkür ederim. Çarşamba Ragbi Takımımız 2020 sezonunda U18 Erkekler 7'li Ragbi Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Hedefimiz Türkiye Şampiyonasında iyi bir netice alarak milli takımlara daha fazla sporcu vermektir." diye konuştu.

Çarşamba Ragbi Takımı