Çarşambaspor 3. Lig Yolunda

TAKİP ET

Çarşambaspor'un tecrübeli Teknik Direktörü Kenan Yelek,"Sahamızda karşılaştığımız 1926 Bulançakspor, galibiyeti sonrası en yakın rakibimizle aramı 12 puan fark var"dedi.

'GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYUYORUZ'
1926 Bulançakspor karşında üstün bir oyun sergilediklerini vurgulayan Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Her zamanki gibi bu haftada da, rakibimizin karşısında istediğimiz oyunu sergiledik. Attığımız güzel goller sonucunda, bu önemli maçı da kazanmış bulunmaktayız. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçı sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası almamıza rağmen, taraftarlarımız stadımızın yan tarafında bulunan binaların üzerine çıkarak takımlarını maç boyunca destekledikler. Bu sebepten kendilerine -ayrıca- teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.   

'BU MAÇI DA ÖNEMSİYORUZ'
Geçtiğimiz haftasonu hava muhalefeti nedeni ile ertelenen Altınordu Belediyespor maçını, Çarşamba günü deplaşmanda onayacaklarını hatırlatan Yelek, "Altınordu Belediyespor ligin alt sırasında olsa da, diğer maçlarımız gibi bizim için önemli.  Kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu konuda oyuncularıma güvenim sonsuz. Cefakar taraftarımızı yanımızda görmek istiyorum. Taraftarımız, bizim her şeyimiz." dedi. Yelek ayrıca takımda eksik oyuncu bulunmadığını belirtti.
Haber:Köksal ÖNER